Βράβευση της Lezyne στα Design & Innovation Awards 2016

Δεν είναι τυχαίο που το όνομα της Lezyne κάνει ομοιοκαταληξία με τη λέξη "design": κάθε προϊόν της τηρεί συγκεκριμένα κριτήρια όσον αφορά την κομψότητα και το στιλ του. Εκτός της αισθητικής όμως, σημαντική είναι και η καινοτομία για την εταιρία του Micki Kozuschek. Έτσι, η βράβευση τριών από τα προϊόντα τους στα Design & Innovation Awards 2016 δε φαντάζει τόσο απροσδόκητη.

lezyne design awards digital over drive

Digital Over Drive

"Η Lezyne δημιούργησε ένα θρύλο του συνεργείου."

"Η τρόμπα έχει αρκετό όγκο για να γεμίσει τα πρόσφατα plus και fat ελαστικά, και είναι αρκετά ισχυρή ώστε να καθίζει τα tubeless ελαστικά στο στεφάνι με αποτελεσματικό τρόπο."

"Το αποκορύφωμα είναι η κεφαλή ABS2, που συνδέει την τρόμπα με τη βαλβίδα αξιόπιστα και απροβλημάτιστα".

lezyne design awards mini gps

Mini GPS

"Οι μικροσκοπικές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος δίνουν την ελευθερία να τοποθετήσετε το Mini GPS οπουδήποτε επιθυμείτε."

"Σε συνδυασμό με τη μεγάλη αυτονομία και την οθόνη που προβάλλει ευδιάκριτα τις σημαντικές πληροφορίες, θα είναι ένας πιστός σύντροφος στις περιπλανήσεις σας."

lezyne design awards strip drive pro

Strip Drive Pro

"Η μοναδική του σχεδίαση φιλική προς aero και στρογγυλούς λαιμός σέλας και η ενσωματωμένη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB άνευ καλωδίου ενισχύουν τη χρηστικότητα του."

"Η ισχυρή λειτουργία daytime flash μπορεί να σώσει ζωές στους δρόμους."