Rapha Climber's Shoes Reflective

Τα Climber's Shoes (€340,00) της Rapha έχουν φορεθεί από επαγγελματίες αναβάτες σε μερικούς από τους μεγαλύτερους αγώνες του κόσμου. Στα 430gr/ζεύγος για το μέγεθος 42.5, είναι πανάλαφρα και προσφέρουν εξαιρετική διαπνοή. Πλέον, τα "παπούτσια του ανηφορίστα" είναι διαθέσιμα και σε δύο νέα, ανακλαστικά χρώματα: Κίτρινο και Μπλε (επίσης διαθέσιμα: Μαύρο, Λευκό).

climbers shoes reflective yellow

Τα Climber's Shoes Reflective κατασκευάζονται από πλήρως ανακλαστικό συνθετικό δέρμα, για την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Η διάτρηση του δέρματος επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται και να κυκλοφορεί μέσα στο παπούτσι ώστε τα πόδια του αναβάτη να είναι δροσερά.

Βασισμένος στο Super-Natural Fit system της Giro, ο πάτος περιέχει αντιβακτηριδιακή ασημένια κλωστή για την καταπολέμηση των οσμών. Η τελευταίας γενιάς carbon σόλα EC90 SLXII είναι εξειδικευμένη ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στην ανηφόρα. Προκειμένου τα παπούτσια να κρατήσουν περισσότερο, τα τακούνια των Climber's Shoes είναι αναπληρώσιμα και αντικαθίστανται πολύ εύκολα με μόνο δύο βίδες έκαστο.

climbers shoes reflective blueclimbers shoes reflective blueclimbers shoes reflective blueclimbers shoes reflective blue