Μεταφορά Ποδηλάτου με Αυτοκίνητο

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Trail dogs

Μήπως ο καλύτερος φίλος του βουνίσιου ποδηλάτη είναι τετράποδος;

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ RUBY

Η Ισλανδία ως ποδηλατικός προορισμός

Μεγαλειώδης, μοναδική και άγρια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΑ

Ηλίας Ντεμιάν
Ηλίας Ντεμιάν
Cyclist / Scientist / Homo Urbanus
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: elias.demian

Εδώ είμαι και εγώ, τρεις και κάτι ανάσες πριν τα πρώτα "άντα" μου. Ηλίας Ντεμιάν ή αλλιώς Χρυσόψαρος εξαιτίας πετυχημένης παρομοίωσης με τα ευγενή αυτά ψαράκια. Η μνήμη των 3 sec είναι αυτό που με χαρακτηρίζει. Φιλότιμες –και συνάμα φιλόδοξες προσπάθειες συνεργατών και φίλων να διευρύνουν τους ορίζοντες του δεξιού ημισφαιρίου της κεφαλής μου δείχνουν αποτυχημένες αλλά ευτυχώς με αγαπάνε για ακριβώς αυτό που είμαι…

Ποδήλατο; Η πρώτη μου επαφή με το σύγχρονο ποδηλατικό κόσμο έγινε κάποια ανοιξιάτικη μέρα του 2004. Ας είναι καλά ο Νονός, που με παρότρυνε να βουτηχτώ στο θαυμαστό κόσμο της λάσπης, ξεκολλώντας με από οθόνες και λοιπές μάταιες ασχολίες. Ο πρώτος αγώνας, ένα χρόνο μετά, στη Νάουσα απλά επιβεβαίωσε τη λασπερή φύση μου και αποτέλεσε έναυσμα για τη συμμετοχή μου σε άλλους αγώνες –χωρίς διακρίσεις αλλά με έντονη έκκριση ενδορφινών, τεστοστερόνης και λάσπης κατά τον τερματισμό!

Στην πολιτική μου ζωή, είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε περιβαλλοντικά θέματα. Περιβαλλοντολόγος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (2004), με μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας (2007) προσπαθώ να είμαι ένας από αυτούς που θα πείσουν (με οικονομικά επιχειρήματα-ας είμαστε ρεαλιστές) τις βιομηχανίες να αλλάξουν τρόπο δράσης και διαχείρισης.

Ηλίας "Goldfish" Ντεμιάν

Υποστηρικτές Ιστότοπου: