Ελληνικά μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία

Wikiloc: Ίσως το πιο γνωστό site με ποδηλατικά μονοπάτια. Μια πρωτοποριακή ιστοσελίδα βραβευμένη στον τομέα του Geotourism από τον διεθνή οργανισμό Ashoka. Σε συνδυασμό με το Google Earth αποτελεί την πιο χρήσιμη λύση για όλους εμάς που ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε μονοπάτια στη περιοχή μας.

Το site αυτό αποτελεί μία παγκόσμια βιβλιοθήκη με μονοπάτια και διαδρομές από όλο τον κόσμο για όλα τα ενδιαφέροντα (πεζοπορία, ποδηλασία, enduro, 4x4, ιστιοπλοϊα, καγιάκ, αεροπτερισμό και πολλά άλλα). Δημιουργώντας ένα λογαριασμό έχετε τη δυνατότητα να φορτώνετε όλων αυτών των ειδών τα μονοπάτια. Μόλις κάποιος φορτώσει στo wikiloc μονοπάτι σε περιοχή κοντά σε δικά σας μονοπάτια λαμβάνετε ειδοποίηση πως κάπoιος χρήστης φόρτωσε τα εξής μονοπάτια κοντά στη δική σας περιοχή. Δημιουργείται έτσι ακόμη μια κοινότητα για όλους εσάς που θέλετε να συνεισφέρετε στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα. "Sharing means caring".

Αν πάλι δε θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να ψάχνετε για dowhill και XC μονοπάτια και τα θέλετε όλα μαζεμένα εδώ και τώρα, ενημερώσαμε για σας το αρχειάκι μας με τα μονοπάτια στην Ελλάδα, χάρη στη δική σας βοήθεια, με τα μονοπάτια του Παρνασσού να φιγουράρουν φρέσκα - φρέσκα.

Σας παραδίδουμε το αρχεία με downhill και XC διαδρομές.