Παναγιώτης ο "Επικός"

Στις αρχές του 2009 ο γνωστός αθλητής από τους αγώνες MTB της Outsports και του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Παναγιώτης Σκυλοδήμος, έκανε την εμφάνισή του με το νέο ποδήλατο της Cannondale, Taurine SL Team '09. Ο Παναγιώτης ήταν πολλά χρόνια "κουρσάς", με θητεία στην εθνική ομάδα ποδηλασίας εφήβων και  αργότερα ανδρών, έτσι στη μέχρι τώρα χωμάτινη καριέρα του ήταν φανατικός των Hardtails -όπως συμβαίνει με τους περισσότερους αθλητές δρόμου όταν μεταπηδούν στο mountain bike.

Στα μέσα της χρονιάς, όταν του έγινε η πρόταση να καβαλήσει το νέο Epic S-Works, είδε ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα Full Suspension. Ο Παναγιώτης δέχτηκε την πρόταση και έτσι ξεκίνησε μια πολύ καλή συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία Specialized, η οποία του έφερε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters ΧC και τη 2η θέση στο Mountain Bike & Run Cup 2009 της Outsports. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχε κάποιες άτυχες στιγμές, θα τον βλέπαμε 1ο και στους αγώνες της Outsports. Εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι ο Παναγιώτης σε πολλούς αγώνες τερματίζοντας μέσα στη 10άδα της γενικής κατάταξης συχνά περνούσε αθλητές των "δυνατότερων" κατηγοριών Ανδρών και Εφήβων που πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα...

Αν και ο Παναγιώτης είναι "ανταγωνιστής" μου στην κατηγορία Masters, του εύχομαι καλή συνέχεια και εις ανώτερα. Θα τα πούμε στο βουνό φίλε μου!