Ντίνος Πανάγου (Ghost RT Lector '08)

Ο Ντίνος Πανάγου είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Dyno Cycles στην Ηλιούπολη. Οι φίλοι του διαδίδουν ότι άνοιξε το κατάστημα αυτό, ώστε όταν δεν εξερευνά νέες διαδρομές πάνω στο MTB του να βρίσκεται περιστοιχισμένος από ποδήλατα. Αν καθίσει κανείς να μιλήσει μαζί του, μάλλον θα επιβεβαιώσει την ιδέα αυτή βλέποντας πόσο αγαπά το ποδήλατο και την ποδηλασία.

Όντας αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα Γερμανικά ποδήλατα Ghost αλλά και δεινό "ψαχτήρι" ορεινών διαδρομών, ο Ντίνος δε θα μπορούσε να καβαλάει τίποτα λιγότερο από ένα πλήρους ανάρτησης ανθρακονημάτινο RT Lector. Το ποδήλατο ήρθε "ντυμένο" με κορυφαία περιφερειακά όπως την πλήρη σειρά XTR της Shimano (η οποία φέρει trigger shifters, υδραυλικά δισκόφρενα, πίσω εκτροχιαστή Shadow), με τους πολύ ελαφρούς, άκαμπτους και ανθεκτικούς τροχούς Crossmax SLR της Mavic, καθώς και τα ανθρακονημάτινα περιφερειακά WCS της Ritchey (λαιμός τιμονιού Matrix WCS, λαιμός σέλας και τιμόνι WCS). Η "μούρη" του ποδηλάτου στηρίζεται σ' ένα πιρούνι Magura Durin Race, ενώ η διαδρομή των αναρτήσεων είναι 100mm εμπρός/πίσω.

Επειδή ο Ντίνος εκτός από τελειομανής είναι και λάτρης της αισθητικής, δε μπορούσε να αντισταθεί στο να κάνει δύο δωράκια στον "Λέκτορα" του, και να του φορέσει ποτήρια πιρουνιού της Γερμανικής Tune καθώς και κολάρο λαιμού σέλας με μπλοκάζ της ίδιας εταιρείας, και τα δύο από ανοδειωμένο μπλε αλουμίνιο. Με την αλλαγή αυτή κατέβασε το βάρος του ποδηλάτου κατά 80 ...ολόκληρα γραμμάρια φτάνοντας έτσι το ποδήλατο στα 10.48Kg (μαζί με τα Crank Bros Eggbeater SL πετάλια του).

Τώρα, όπως μας λέει, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας το νέο ανθρακόνηματινο κουρσάκι του (και αυτό Lector) με σειρά Dura Ace, Mavic R-Sys τροχούς, Ritcey Carbon WCS περιφερειακά, Selle Italia Kit Carbonio σέλα και άλλα καλούδια που ρίχνουν το βάρος του στα μόλις 6.5Kg! Υποσχέθηκε να μας το παραχωρήσει για τεστ μόλις το παραλάβει...