Το Yeti SB-66 στην Ελλάδα

Το SB-66 της Yeti Cycles είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της εταιρίας, για όσους θέλουν ένα ποδήλατο βουνού που κάνει [σχεδόν] τα πάντα. Σχεδιασμένο γύρω από την τεχνολογία ανάρτησης "Switch" που μετρά ήδη 2 χρόνια εξέλιξης, το SB-66 (διαθέσιμο σε αλουμίνιο ή carbon) εγγυάται απόλυτα ομαλή λειτουργία της πίσω ανάρτησης, μέσω της ειδικής έκκεντρης άρθρωσης που αλλάζει φορά περιστροφής ανάλογα με τη συμπίεση της ανάρτησης. Ο σύνδεσμος "unibody" ενσωματώνει την έκκεντρη και άνω άρθρωση της ανάρτησης στο ίδιο στέλεχος, κρατώντας το σχεδιασμό όσο πιο λιτό και ελαφρύ γίνεται.

Το SB-66, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, όχι μόνο κατεβαίνει τα αγαπημένα σας μονοπάτια όπως κανένα άλλο ποδήλατο, αλλά επίσης πεταλάρει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα -έτσι, ο αναβάτης του ποδηλάτου όχι μόνο φτάνει πιο ξεκούραστος στο μονοπάτι, αλλά μπορεί να κρατήσει τις δυνάμεις του για να εξερευνήσει και άλλες διαδρομές.

Με την μαζική εισβολή των 29αριών στην αγορά του mountain bike, τα 26άρια αναγκάζονται να αναβαθμιστούν δείχνοντας ουσιαστικές καινοτομίες, και η αμερικανική Yeti Cycles δείχνει πως είναι από τους λίγους κατασκευαστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το κόστος για το αλουμινένιο πλαίσιο είναι €1.999,00 και υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μεγέθη Small, Medium και Large. Ανυπομονούμε να παραλάβουμε test bike από την ελληνική αντιπροσωπεία!

Δείτε επίσης