Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου (Χρονόμετρο και 4x)
Κυριακή 30 Οκτώβριος 2016, 11:00

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου Χρονόμετρο – 4X (4 cross) ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2016 για τις κατηγορίες Κορασίδων - Πανκορασίδων – Παμπαίδων και Οπεν (μόνο ατομική χρονομέτρηση), Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα (ατομική χρονομέτρηση & 4 cross).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Παράδρομος Εθνικής Οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης (Περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2.000 μ.
  • Παμπαίδες - Κορασίδες - Πανκορασίδες - Οπεν: 11.000 μ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

  • Ατομική Χρονομέτρηση: 11:00 ανά 1’ εκκίνηση
  • 4X (4 cross): (μόνο κατηγορίες Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα): 14:30

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις κατηγορίες μίνι πρόκειται για 2 ξεχωριστούς αγώνες που βραβεύονται ξεχωριστά και όχι γενική. Ο 1ος αγώνας είναι ατομικής χρονομέτρησης και ο 2ο Αγώνας είναι ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης. Ο Αγώνας ταχύτητος είναι 100 μέτρων από στάση, σε τετράδες (σύστημα 4Χ). Οι 8 καλύτεροι χρόνοι του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης (2Χ4) θα προκρίνονται στην επόμενη φάση (ημιτελικά =2Χ4) μέχρι τον Τελικό για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο στην προκριματική φάση. Το ποδήλατο, όποιας μορφής και να είναι αυτό, θα πρέπει να τηρεί το μέγιστο ανάπτυγμα της κατηγορίας του συμμετέχοντα. (ΜΙΝΙ Μικρά και ΜΙΝΙ Μεγάλα 5,69μ.)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. και στην κατηγορία οπεν όποιος επιθυμεί. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση και 4 cross).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10 € για τις κατηγορίες Open 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Στην κατηγορία όπεν θα γίνουν βραβεύσεις στις κατηγορίες έως 30, 30+, 40+, 50+, εφ’ όσον συμπληρώνουν τους 6 αθλητές σε κάθε κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει σύμπτυξη με την αμέσως επόμενη κατηγορία.


Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τοποθεσία : Παράδρομος Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης (Περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου