Γύρος Άνοιξης 2017
Από Σάββατο 18 Φεβρουάριος 2017
Έως Κυριακή 19 Φεβρουάριος 2017

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES διοργανώνει τους αγώνες με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2017 » στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων Ανδρών , Μάστερ, Όπεν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική ημέρα (Σάββατο 18/2/2017)

  • 1ο ημιετάπ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ απόστασης 12 χλμ στην διαδρομή Πλατανιάς - Φουρνές Ε κκίνηση 1 ου αθλητή στις 11:00 πμ στον Πλατανιά, ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE
  • 2ο ημιετάπ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ απόστασης 17 χλμ στην διαδρομή Φουρνές – Μεσκλά - Φουρνές - Λάκκοι Εκκίνηση στις 14:30 μμ στην εκκλησία του Φουρνέ

2η αγωνιστική ημέρα (Κυριακή 19/2/2017)

  • 2 ο ετάπ: ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ απόστασης 60 χλμ (Γυναίκες - Παίδες - Κορασίδες - Νεάνιδες), 100 χλμ (λοιπές κατηγορίες) στη διαδρομή Πλατανιάς - Κολυμπάρ - Νοπήγεια - Καλουδιανά - Βουλγάρω - Τοπόλια_Στροβλές - Αλιγοί - Πλεμενιανά - Κάνδανος - Φλώρια (τερματισμός 60 χλμ) - Βουκολιές - Ταυρωνίτης - Πλατανιάς

Εκκίνηση από Πλατανιά, ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE.

  • 10:30 πμ εκκίνηση Εφήβων, Ανδρών
  • 10 :40 πμ εκκίνηση Παίδων
  • 10:50 πμ εκκίνηση Κορασίδων Νεανίδων Γυναικών
  • 11:00 πμ εκκίνηση Μάστερ - Όπεν

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Ποδήλατα χρονομετρου η αεροδυναμικά βοηθήματα ΔΕΝ επιτρέπονται, με εξαίρεση την κατηγορία των Μάστερ/Όπεν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με 4 - 6 αθλητές , μικτών ομάδων, ή ομάδων τοπικών επιτροπών. Ομάδες που δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών μπορ ούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές για την διερεύνηση δυνατότητας συγκρότησης μικτών ομάδων. Για τους αγωνιζόμενους ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμέτοχής πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Τετάρτη 15 - 2 - 2017 και ώρα 14:00 με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Για κάθε ημι - ετάπ και ετάπ σ τον 1 ο , 2 ο και 3 ο νικητή κάθε κατηγορίας που συμπληρώνεται θα απονεμ ηθούν μετάλλιο και δίπλωμα. Στους νικητές της Γενικής κατάταξης (βάσει συνολικού χρόνου) θα γίνει βράβευση στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας . Οι βραβεύσεις για τους αγώνες της 1 ης αγωνιστικής ημέρας θα γί νουν στην εκκλησία του Φουρνέ, του 2 ου ετάπ αντοχής και της Γενικής κατάταξης θα γίνουν στο ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι αγωνιζόμενοι των κατηγοριών μάστερ και όπεν καταβάλλουν το ποσόν των 10€ για την συμμετοχή τους σε κάθε αγώνα. Γ ια τους 10 πρώτους αθλητές εκτός Κρήτης ανεξάρτητα από κατηγορία που θα δηλώσουν συμμετοχή , θα δοθούν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ με έκπτωση 50% σε τεράκλινες εσωτερικές καμπίνες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί μ ε ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Επικοινωνία : Φραγκιουδάκης Γιώργος (Αλυτάρχης του αγώνα) τηλ. 6948882715
Τοποθεσία : Χανιά Κρήτης