Διασυλλογικοί Αγώνες Δρόμου - Ατομική Χρονομέτρηση - Αντοχή (Λάρισα)
Από Σάββατο 11 Μάρτιος 2017
Έως Κυριακή 12 Μάρτιος 2017

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου - ατομικής χρονομέτρησης - αντοχής - στις κατηγορίες Μάστερς, Ανδρών, Παίδων, Γυναικών, Κορασίδων, Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα και Open.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11 και 12 Μαρτίου 2017

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Περιοχή ΤΕΜΚΑ - πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Παράδρομος Εθνικής Οδού

 • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2 χλμ.
 • Κορασίδες: 11,5 χλμ.
 • Γυναίκες - Παίδες: 11,5 χλμ.
 • Άνδρες - Μάστερ: 23 χλμ.
 • Όπεν: 11,5 χλμ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

 • 14:00 Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα 1 λεπτό
 • Και ακολουθούν οι κατηγορίες: Κορασίδες - Παίδες - Γυναίκες - Άνδρες - Mάστερ - Όπεν
 • Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί βάσει των δηλώσεων συμμετοχής την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο, κτήριο προσκόπων

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00 και επόμενες εκκινήσεις μετά τον τερματισμό της πρώτης κατηγορίας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

 • Μίνι: Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (9,8 χλμ.)
 • Υπόλοιπες κατηγορίες: Συκούριο - Όσσα - Χειμάδι - Ελευθέριο - ΤΕΜΚΑ - Παράδρομος Ε.Ο. - Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (στροφή 32,5 χλμ.)
 • Κορασίδες: 1 στροφή
 • Γυναίκες - Παίδες: 2 στροφές
 • Άνδρες - Μάστερ: 4 στροφές
 • Όπεν: 3 στροφές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. - UCI με δελτίο για το 2017, ενώ ως Open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Open.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αθλητές που δεν θα συμμετέχουν στην ατομική χρονομέτρηση, δεν θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν την επόμενη ημέρα στο αγώνισμα αντοχής. Κάθε αγώνας θα έχει ξεχωριστά φύλλα αγώνος. Αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει για την κατηγορία open.

Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και ξεχωριστά θα γίνουν οι βραβεύσεις για τον κάθε αγώνα, μετά το πέρας του, στο χώρο τερματισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη 9η Μαρτίου 2017 και ώρα 16:00 αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία Open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των συμμετοχών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

Παράβολο συμμετοχής 10 € για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία για τον κάθε αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής αγωνιστεί και τις 2 ημέρες, το παράβολο θα είναι 15 € συνολικά.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου – Ατομικής Χρονομέτρησης & Αντοχής.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Στον 1ο νικητή κάθε αγώνα απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τοποθεσία : Περιοχή ΤΕΜΚΑ (πλησίον Ομορφοχωρίου)