Με το Ποδήλατο στο Μουσείο
Σάββατο 06 Ιούνιος 2015, 17:30 - 20:30

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών σε συνεργασία με τον Π.Ο.Πατρών και την ποδηλατική κοινότητα «Πιάνω την Ζωή απ’το Τιμόνι», στα πλαίσια της δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», διοργανώνει Ποδηλατοβόλτα με την επωνυμία «Με το Ποδήλατο στο Μουσείο».

Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 18.00 από την Πλατεία Γεωργίου. Συγκέντρωση στην Πλατεία από την 17.30.

Η εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας θα δοθεί την 18.00 και θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδρομή : Κορίνθου – Πανεπιστημίου – Νέα Εθνική οδός Πατρών Αθηνών και είσοδος στο Μουσείο από την κεντρική είσοδο περίπου 18.30 με 18.45. Αφήνουμε τα ποδήλατα στον προαύλιο χώρο και μπαίνουμε στο Μουσείο για την θεματική ξενάγηση από αρχαιολόγους  «Οι Δρόμοι της Αρχαιότητας» της πόλης των Πατρών. Η ξενάγηση θα διαρκέσει περίπου 45΄.Στην συνέχεια θα ακολουθήσει σεμινάριο με θέμα «Αλλαγή Σαμπρέλας» από την κοινότητα «Πιάνω την Ζωή απ’το Τιμόνι». Η όλη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί περίπου γύρω στην 20.30.

Επικοινωνία : Π.Ο.Πατρών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τοποθεσία : Πλατεία Γεωργίου, Πάτρα