2ο Mini Cup
Κυριακή 21 Ιούνιος 2015, 09:00

Ο ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ & το Περιοδικό Mbike κάτω από την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη, την Κυριακή 21-6-2015 ποδηλατικούς αγώνες στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στο parking του Κατράκειου Θεάτρου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Κυριακή 21-6-2015

  • 09.00-10.00 Άνοιγμα Γραμματείας επικύρωση συμμετοχών παραλαβή αριθμών αγώνα.
  • 10.00 Τεχνικό Συνέδριο Αγώνων ( συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων)
  • 10.30 Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες διαδοχικά ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στην διαδρομή που φαίνεται στο συνημμένο χάρτη της προκήρυξης.

Στην συνέχεια 30΄ μετά την λήξη του αγώνα χρονομέτρησης, θα διεξαχθεί ο αγώνας τύπου ταχύτητας 4Χ με γύρους πρόκρισης, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 32 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας από την ατομική χρονομέτρηση.

Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας 4Χ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τον αγώνα χρονομέτρησης στην πίστα της δεξιοτεχνίας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τοποθεσία : Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια