Ανάβαση Φυλής
Κυριακή 30 Αύγουστος 2015, 09:00

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Παναθηναϊκού Α.Ο.-Α.Σ.Περιστερίου ΑΛΦΑ
«Ανάβαση Φυλής»

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου ΑΛΦΑ είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα ανάβασης.
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τόπος: Φυλή-Αττική

Διαδρομή: Όπως ορίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη.

Εκκίνηση:Λεωφόρος Φυλής και Θρασυβούλου γωνία(στο ύψος που βρίσκεται το γηπεδάκι της Ακαδημίας ποδοσφαίρου,εντός του χωριού Φυλή).

Τερματισμός: Στο ύψος που βρίσκονται οι ανεμογεννήτριες.

Κατηγορίες: Εφήβων,Γυναικών,Νέων Αντρών,Αντρών και Μάστερς.

Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 10:00 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.
Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά το Τεχνικό Συνέδριο για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.

Ώρες εκκίνησης - Αποστάσεις:
10:30 - Εφήβων, Γυναικών, Νέων Αντρών, Αντρών, Μάστερς --- 13.77km
Οι εκκινήσεις θα δοθούν με λίγα λεπτά διαφορά μεταξύ των κατηγοριών, σύμφωνα και με τις πιθανές συμπτύξεις. Οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν στο τεχνικό συνέδριο.

Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Εφήβων, Νέων Ανδρών, Γυναικών, Ανδρών ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39, 40-49, 50+.

Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :

  • Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
  • Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
  • Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
  • Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος δίπλωμα.

Οι πρώτοι νικητές των κατηγοριών Εφήβων-Γυναικών-γενικής Αντρών και γενικής Μάστερς θα πάρουν δώρο το ένα ζυεγάρι γυαλιά SALICE,το απόλυτο ποδηλατικό γυαλί με νίκες σε TDF-Giro-Vuelta,προσφορά του καταστήματος topodilato.gr

Οι πρώτοι νικητές των κατηγοριών Νέων Αντρών,Μάστερ Α’- Μάστερ Β’- Μάστερ Γ’ θα παραλάβουν δώρο ένα ποδηλατικό καπελάκι Cinelli,ένα T-Shirt Cinelli,ένα σετ λαδιού αλυσίδας και degreaser της bicisupport και ένα ελαστικό Home trainer Zaffiro Pro,αντίστοιχα, προσφορά του Α.Σ.Περιστερίου ΑΛΦΑ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 14:00 στο φαξ 210-5131882 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος, κλπ). Στη κατηγορία ΟΠΕΝ απαραίτητη χρήση κράνους.
Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.
Οχήματα Ομάδων: Οι αθλητές μπορούν να έχουν συνοδεία οχημάτων.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και ασθενοφόρο.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Πληροφορίες:

  1. Στάθμευση:Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων παραπλεύρως στο χώρο της εκκίνησης.
  2. Τρόπος προσέλευσης στον αγώνα: Κατευθυνόμενοι προς το χωριό Φυλή,στα πρώτα σπίτια ο δρόμος είναι πλακόστρωτος.Αφού τον διασχίσετε όλο μετά από λίγο,στο ασφάλτινο κομμάτι θα βρείτε στο δεξί σας χέρι ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου,όπου είναι και η εκκίνηση του αγώνα.

Επικοινωνία : 6945-856076 Γιώργος Φωκάς
Τοποθεσία : Φυλή Αττικής