8η Ανάβαση Ταϋγέτου
Κυριακή 27 Σεπτέμβριος 2015, 09:30

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ διοργανώνει με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, την Κυριακή 27/9/2015 και ώρα 11:00πμ στην Καλαμάτα , ποδηλατικό αγώνα Ανάβαση δρόμου με την επωνυμία «8η Ανάβαση Ταϋγέτου», στις εξής κατηγορίες: Εφήβων-Γυναικών-Νέων Ανδρών-Ανδρών-Μάστερς-ΟΠΕΝ.

Σημείο εκκίνησης είναι η Πλατεία 23ης Μαρτίου με τερματισμό στο Τουριστικό Ταϋγέτου σε υψόμετρο 1350m. Μετά από 33 χιλ. Με προεκκίνηση 10 χιλ. Σύνολο 43 χιλ.

Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα καθώς και για την δήλωση των αυτοκινήτων συνοδείας.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:45πμ.

Βραβεύσεις

  • Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο
  • κατηγορία Μάστερς θα βραβευθεί ξεχωριστά ως Α-Β-Γ-Δ καθώς και στην κατηγορία ΟΠΕΝ ηλικιακές κατηγορίες από 15 ετών έως 30ετών και από 31 έως 45 ετών και από 46 ετών και άνω

Χρηματικά Έπαθλα

Ο διοργανωτής έχει και χρηματικά έπαθλα στη Γενική κατηγορία αθλητών.

Τα έπαθλα είναι ως εξής:

  • 1ο Sprint ανάβασης στο 8ο χιλ. 50 ευρώ
  • 2ο Sprint ανάβασης στο 22ο χιλ. 50 ευρώ
  • Τελικό Sprint στο 33χιλ. 100 ευρώ

Απονομές

Απονομές θα γίνουν πλησίον του τερματισμού (Τουριστικό Ταϋγέτου), τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.

Αντίτιμο

10€ για όλους τους αθλητές.

Κανονισμοί-Λεπτομέρειες

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.

Όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

Αθλητική περιβολή

Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

Ιατρική υποστήριξη

Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων

Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Δηλώσεις συμμετοχής

Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 25/9/2015 και ώρα 21:00 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και τηλ. Fax:  27210 90627. Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση . Παράκληση για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προς διευκόλυνση των διοργανωτών.

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Επικοινωνία : 6932204166 (Βεργετόπουλος Πάνος) | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://spok-efklis.webnode.gr/
Τοποθεσία : Καλαμάτα