Αγώνας Δρόμου Μικρών Κατηγοριών στη Καλαμάτα
Σάββατο 20 Φεβρουάριος 2016

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ με την στήριξη του δήμου Καλαμάτας διοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου ποδηλασίας στις 20-02-2016 στη Καλαμάτα και στη περιοχή της Δυτικής παραλίας εντός της πίστας ΚΑΡΤ σε κυκλική διαδρομή 1200m για τις κατηγορίες Μίνι μικρά -Μίνι Μεγάλα – Παμπαίδες -Πανκορασίδες

Ώρες εκκίνησης

 • Χρονομέτρου
  Μίνι Μικρά: 10:30πμ και ανα 1 λεπτό (ή 30'' αναλογα την συμμετοχή) θα δίνετε η εκκίνηση και θα αγωνίζονται για μία στροφή.
  Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα Μινι Μεγάλα και μετά Πανκορασίδες και Παμπαίδες
 • Αντοχή
  Με το πέρας του χρονομέτρου θα αρχίσει το αγώνισμα αντοχής με τα
  Μίνι Μικρά απόστασης 8 στροφές
  Μινι Μεγάλα απόστασης 10 στροφές
  Παμπαίδες- Πανκορασίδες απόστασης 17 στροφές

Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 10:00πμ.

Βραβεύσεις-Απονομές

Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας δίπλωμα στους τρείς πρώτους μετάλλιο και στον 1ο κύπελλο

Απονομές θα γίνουν πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού

-κατηγορίες Μίνι ξεχωριστά αγόρια-κορίτσια

Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ορεινή ποδηλασία.

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2016. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 18/02/2016 και ώρα 21:00 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες κιν. 6982999140 (Nταβουτιάν Κοσμάς).

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ. Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6982999140 Nταβουτιάν Κοσμάς
Τοποθεσία : Δυτική παραλία Καλαμάτας