K-Edge GO BIG Pro βάση τιμονιού για κάμερα GoPro

Η βάση K-Edge Go Big Pro Handlebar Mount έχει σχεδιαστεί ώστε να κρατά μια κάμερα GoPro μπροστά από το τιμόνι, τα χειριστήρια και τα χέρια σας, περίπου όπως θα την κρατούσε ένας κινηματογραφικός γερανός (σε μικρογραφία) με άκαμπτη και αξιόπιστη τοποθέτηση. Το κολάρο δύο βιδών προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τιμόνι με διάμετρο 31.8mm και μπορεί να κρατήσει την GoPro σας κανονικά ή σε ανεστραμμένη θέση (όπως στη φωτογραφία) ώστε να σας ενοχλεί ακόμη λιγότερο όταν ποδηλατείτε. Πλεονέκτημα: Η κάμερα δεν κουνιέται προσφέροντας πιο σταθερά πλάνα, ενώ επίσης δεν πρόκειται να φύγει από τη θέση της ώστε να χαθεί ή να πάθει ζημιά.

K-Edge GO BIG Pro βάση τιμονιού για κάμερα GoPro

Η αλουμινένια CNC κατασκευή 6061 T6 χαρακτηρίζεται από την ποιότητα που διακρίνει την K-Edge και τα υπόλοιπα προϊόντα της, με βάρος στα 46gr και τιμή στα €50. Ταρακούνημα σε γρήγορες κατηφόρες, μικρά άλματα και περιστασιακά χτυπήματα από κλαδιά στα μονοπάτια δεν πτόησαν τη Go Big Pro που είναι συμβατή με τις κάμερες GoPro HERO Original, HERO2, και τη νέα HERO3. Η K-Edge προσφέρει εφ' όρου ζωής εγγύηση απέναντι σε κατασκευαστικά ελαττώματα (όχι ατυχήματα). Εξαιρετικό αν και ακριβό αξεσουάρ για όποιον θέλει να έχει μόνιμα στο ποδήλατο την GoPro του, ή για τον επίδοξο ποδηλατοκινηματογραφιστή.

Το παρακάτω video τραβήχτηκε με χρήση της βάσης Go Big Pro τοποθετημένης όπως στη φωτογραφία (κάτω από το τιμόνι), πάνω σε ποδήλατο XC πλήρους ανάρτησης και χωρίς καμία επεξεργασία για σταθεροποίηση.

The video cannot be displayed because you have to accept the cookies first.

Βαθμολογία:

8/10 σαμπρελάκια

Περισσότερες πληροφορίες: K-Edge  |  Αντιπρόσωπος: Ksports