Endura Compression Sock

Οι συμπιεστικές κάλτσες της Endura φοριούνται μετά την προπόνηση προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάρρωση. Πωλούνται σε συσκευασία των δύο ζευγαριών (€27.99) και το ύφασμα τους είναι 45% nylon, 32% lycra και 23% elastane. Η περιοχή της καμάρας είναι ενισχυμένη με lycra για καλύτερη υποστήριξη των μυών του πέλματος, ενώ στο μπροστινό τους μέρος (δάκτυλα) δεν υπάρχουν ραφές.

Προκειμένου να πετύχετε την επιθυμητή εφαρμογή, διαλέξτε με προσοχή το μέγεθος που σας ταιριάζει και αν είστε μεταξύ δύο μεγεθών, πάρτε το μικρότερο. Στη δική μου περίπτωση (μέγεθος 44.5/45) βρισκόμουν μεταξύ L και XL, με το L να μου προσφέρει καλύτερη συμπίεση.

Οι Endura Compression Socks είναι σχετικά δροσερές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τις δοκίμασα για μερικούς μήνες, και παρότι πλύθυκαν πολλές φορές, δεν έχουν χάσει τη φόρμα τους. Επίσης, αυτό που πρόσεξα από την πρώτη φορά που τις φόρεσα, είναι πόσο ομοιόμορφα ασκούν πίεση στα πόδια, πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο σημείο όπου ένιωσα ότι με "κόβουν". Σας τις προτείνω ανεπιφύλακτα!

Τι μου αρέσει στο Compression SockΤι δεν μου αρέσει στο Compression Sock
Άριστη εφαρμογή με ομοιόμορφη πίεση παντού
Δε μπόρεσα να βρω μειονεκτήματα
Φοριέται όλες τις εποχές  
Προσιτή τιμή
 

Βαθμολογία:10/10 σαμπρελάκια


Περισσότερες πληροφορίες: Endura

Αντιπρόσωπος: loukasbikes