Τα επαναστατικά προϊόντα της ιταλικής Effetto Mariposa αποκλειστικά από την KSports

Τα προϊόντα της ιταλικής εταιρίας που έχουν σαν σκοπό την θωράκιση των ελαστικών σας διατίθενται πλέον στην ελληνική αγορά μέσω της KSports. Μια ειδική σύνθεση υγρού ("Caffelatex") που με την κύλιση των τροχών γίνεται αφρός και γεμίζει ολόκληρο το ελαστικό για 100% ασφάλεια. Είναι φιλικό προς το λάστιχο και το στεφάνι και αφαιρείται πολύ εύκολα.

Το Caffelatex μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λάστιχα tubular, tubeless, tube και γενικά όπου χρειάζεται επιπλέον ασφάλεια. Συμβατό με λάστιχα δρόμου και MTB. Μπορείτε να το προμηθευτείτε σαν σκέτο υγρό (Caffelatex), ή σε μορφή Espresso για να το έχετε μαζί σας αλλά ακόμα και σε Tubeless conversion kit.


ΡοπόκλειδοΕπίσης η εταιρεία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ροπόκλειδα (Giustaforza II) με πιστοποιητικό καλιμπραρίσματος και δυνατότητα εκ νέου καλιμπραρίσματος. Είναι κατασκευασμένα με γνώμονα το ποδήλατο για αυτό και συνοδεύονται από 13 διαφορετικά εργαλεία και extensions. Tο μέγεθος τους είναι ιδανικό ακόμα και για μεταφορά στο ποδήλατο!

Η ομάδα του iCycling.gr έχει ήδη παραλάβει ποσότητα Caffelatex και Espresso για να δοκιμάσει τα προϊόντα επί Ελληνικού εδάφους, με άριστα αρχικά αποτελέσματα!