Τα βραβευμένα ποδήλατα πόλης Vanmoof στο BikeMe.gr

Τα ποδήλατα πόλης της Ολλανδικής Vanmoof διακρίνονται για το μοναδικό σχεδιασμό τους (βραβείο design 2010, βραβείο ως το καλύτερο ποδήλατο πόλης στην έκθεση Eurobike 2009) αλλά και τη λειτουργικότητά τους. Η εταιρία προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα, το καθένα σε δύο εκδόσεις: Ως singlespeed χωρίς μπροστινό φρένο ή με 3 εσωτερικές ταχύτητες Shimano Nexus και μπροστινό φρένο-ταμπούρο (έκδοση "Over the Top"). Ολόκληρη η σειρά εφοδιάζεται με πίσω φρένο "κόντρα" -το αγαπημένο φρένο των Ολλανδών!

Τα μοντέλα είναι το Νο3, το Νο5, και το γυναικείο Νο6. Το Νο5 έχει ενσωματωμένη στο πλαίσιο του κλειδαριά ABUS η οποία κλειδώνει στον οριζόντιο σωλήνα ώστε να ξαναβρείτε το αγαπημένο σας ποδήλατο εκεί που το αφήσατε.

Όλα τα ποδήλατα Vanmoof έχουν ενσωματωμένα φώτα LED στον οριζόντιο σωλήνα, τα οποία έχουν αισθητήρα φωτός για αυτόματη λειτουργία και φορτίζουν με τον ήλιο ή μέσω θύρας USB. Η σέλλα είναι δερμάτινη, της πασίγνωστης για την ποιότητά της, βρετανικής BROOKS.

Στο νέο κατάστημα BikeMe.gr που βρίσκεται στην Αργυρούπολη, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη γκάμα της Vanmoof καθώς είναι εξουσιοδοτημένοι dealers της υπερ-στιλάτης εταιρίας.

The video cannot be displayed because you have to accept the cookies first.