Lezyne Limited Edition Tool Kit σε 2.000 αντίτυπα

Η εταιρεία Lezyne σε στενή συνεργασία με την HTC-Highroad Team δημιούργησαν ένα Limited Edition Tool Kit το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μόνο σε 2.000 αντίτυπα.

Αυτό το “μαγικό” τσαντάκι είναι στην ουσία ένα συνεργείο σε σμίκρυνση. Αρκετά μικρό για να το κουβαλάτε όταν ταξιδεύετε αλλά με μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία για να μπορείτε να επισκευάσετε και να ρυθμίσετε ότι χρειαστεί όπου και αν είστε. Το Limited Edition Tool Kit είναι στα χρώματα της ομάδας HTC-Highroad (κίτρινο - μαύρο) και έχει το λογότυπο της ομάδας χαραγμένο πάνω σε όλα τα εργαλεία του.

Το Limited Edition Tool Kit περιλαμβάνει:

  1. Custom made Port-A-Shop (τσαντάκι με εργαλεία)
  2. Custom made Pressure Drive S (τρόμπα χειρός)
  3. Custom made Lever Kit (κιτ μπαλωμάτων με 2 λεβιεδάκια)
  4. Custom made SV-5 (πολυεργαλείο)

Το Limited Edition Tool Kit σχεδιάστηκε σε ανάμνηση της αθλήτριας Carla Swart και για την ενίσχυση του ιδρύματος Carla’s Circle. Η Carla ήταν μια αθλήτρια της ομάδας HTC-Highroad από την Νότια Αφρική η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την ώρα της προπόνησης της. Το ίδρυμα Carla's Circle δημιουργήθηκε από την Highroad Sports για να βοηθήσουν την οικογένεια της Carla και για να ενισχύσουν τον αγώνα της ενάντια στην τρομερή ασθένεια της σκλήρυνσης κατά πλάκας από την οποία υπέφερε η μητέρα της.

Μέρος των πωλήσεων των Limited Edition Tool Kits θα δοθεί στο ίδρυμα για την ενίσχυση του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ίδρυμα ή και για αποστολή δωρεών, επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα: http://www.highroadsports.com/carlas_circle

Το Limited Edition Tool Kit κοστίζει 160 και θα είναι διαθέσιμο τέλος Μαίου.

Επειδή θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός Limited Edition Tool Kit, για προ-κρατήσεις επικοινωνήστε με την KSports με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλέφωνο: 2109010102 – 2310680310 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Facebook: http://www.facebook.com/ksportsgr | Website: www.ksports.gr