Το Solexάκι ξαναζεί ηλεκτρικά: Δοκιμάστε το στο κατάστημα Kassimatis Bikes

Η τάση της εποχής μας είναι ό,τι παλιό και καλό να επιστρέφει για να ξαναζήσει -έτσι, μετά το VW Beetle, το Mini Cooper και το Fiat 500, άλλο ένα κομμάτι ιστορίας επί τροχών έκανε την επιστροφή του: Το δημοφιλές γαλλικό μοτοποδήλατο Velosolex ξαναζεί ως ηλεκτρικό ποδήλατο, και μάλιστα με σχεδίαση Pininfarina!

Στην τιμή των €1.425,00 μπορείτε να κάνετε δικό σας το Velosolex σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με πιρούνι ανάρτησης, 6 ταχύτητες και εμπρόσθιο δισκόφρενο. Τα ενσωματωμένα του φώτα LED προσφέρουν ορατότητα εμπρός κα πίσω για περισσότερη ασφάλεια στις νυχτερινές μετακινήσεις σας. Διπλωμένο, το Velosolex έχει διαστάσεις 830mm x 500mm x 790mm και τα 22 κιλά βάρους του (μαζί με τη 2.5Kg μπαταρία) επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας.

Δεν είστε σίγουροι αν το Velosolex ταιριάζει στις απαιτήσεις σας; Δοκιμάστε το με μια επίσκεψη στο κατάστημα Kassimatis Bikes (Λ.Βουλιαγμένης 27, Γλυφάδα) και ζήστε από κοντά την εμπειρία Velosolex!

Morgan Blue

Επίσης, στο γνωστό κατάστημα της Γλυφάδας θα βρείτε την κορυφαία γκάμα λιπαντικών, καθαριστικών και ειδών περιποίησης για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη Morgan Blue που αποτελεί την επιλογή των καλύτερων επαγγελματικών ομάδων του Pro Tour!

Καθαρίστε, λιπάνετε και γυαλίστε το ποδήλατο σας όπως οι επαγγελματίες, με την πλήρη σειρά προϊόντων της Βέλγικης Morgan Blue -των επίσημων ειδών περιποίησης ποδηλάτου και αθλητή για τις ομάδες Trek-Leopard, HTC-Highroad, Cofidis, Sky, Euskaltel-Euskadi, AG2R, QuickStep, OmegaPharma-Lotto, Lampre, SaxoBank, Garmin-Cervelo και Topsport.