Η νέα εμφάνιση της ομάδας Garmin-Barracuda από την Castelli

Η Slipstream Sports, μόλις ανακοίνωσε ότι πλέον θα ονομάζεται Team Garmin-Barracuda, μετά την προσθήκη της Barracuda Networks στους χορηγούς της ποδηλατικής ομάδας. Η νέα της εμφάνιση για το 2012 διατηρεί το λογότυπο της Garmin αλλά προστίθεται και αυτό της Barracuda, ενώ η "υπογραφή" της Slipstream Sports, το γνωστό "argyle" (καρώ μοτίβο) βρίσκεται σε περίβλεπτη θέση πάνω στη στολή. Η Cervélo θα συνεχίσει ως βασικός εταίρος και επίσημος προμηθευτής ποδηλάτων της ομάδας.

Οι αλλαγές στη στολή του 2012 είναι παραπάνω από εμφανισιακές. Η ομάδα Castelli Speed Research Unit έβαλε τα δυνατά της για να εξασφαλιστεί ότι οι αναβάτες θα έχουν τον πιο τεχνικά εξελιγμένο και άνετο ρουχισμό για αγώνες σε ακραίες συνθήκες, από τους κρύους ανοιξιάτικους κλασικούς έως και τη ζέστη της Γαλλία τον Ιούλιο. Παρά το πολύ υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρουν τα ρούχα αυτά, η Castelli συνεχίζει το αδιάκοπο κηνυγητό για τη δημιουργία του ταχύτερου και πιο προστατευτικού αγωνιστικού ρουχισμού στον κόσμο.

garminkit_leg-endingΈτσι, η βερμούδα Body Paint της ιταλικής εταιρίας αποτελεί πλεόν μονοκόμματη κατασκευή, με αεροδυναμικές εσοχές (aero dimples) υφασμένες μέσα στο υλικό, στο παντζάκια και το πίσω μέρος της βερμούδας ώστε να βελτιωθεί η αεροδυναμική συμπεριφορά του ρούχου και να μειωθεί η αεροδυναμική αντίσταση. Επειδή η διαμόρφωση αυτή αποτελεί μέρος του υφάσματος, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ξεκολλήσει ή να φθαρεί ώστε να παύσει το αεροδυναμικό πλεονέκτημα της βερμούδας.

Το μαξιλαράκι Progetto X2 Air έχει υποστεί ορισμένες ελαφρές βελτιώσεις μετά από 1.000.000 χιλιόμετρα δοκιμών από επαγγελματίες της ποδηλασίας πέρυσι. Μία από αυτές είναι και η διάτρητη κατασκευή που βελτιώνει τη ροή του αέρα μέσα στο ρούχο προσφέροντας ταχύτερη αποβολή της υγρασίας.

Η νέα εμφάνιση της Team Garmin-Barracuda θα είναι διαθέσιμη στην αγορά γύρω στις αρχές του Φλεβάρη, και θα μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου πωλήσεων Kassimatis Cycling (η ελληνική αντιπροσωπεία).


The video cannot be displayed because you have to accept the cookies first.