Hock αδιάβροχες κάπες ποδηλασίας

Πριν από 30 χρόνια, ένας πρόθυμος ορειβάτης και ποδηλάτης αγώνων βρισκόταν σε μια εξόρμηση στο Allgäuer, υπό σφοδρή καταιγίδα. Παρόλο που κουβαλούσε μαζί του αδιάβροχο ρουχισμό, μετά από λίγο είχε βραχεί τελείως και τελικά πάγωσε. Από εδώ και στο εξής αυτό δε θα ξανασυμβεί, σκέφτηκε. Αποφάσισε να ξεκινήσει την κατασκευή αδιάβροχου που μπορεί να αντισταθεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες και θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες.

Το όνομα του: Wolfgang Hock. Ίδρυσε τη δική του εταιρία και εφάρμοσε με αυστηρότητα τις ιδέες του για υψηλής ποιότητας, λειτουργικό και ευκολοσυντήρητο αδιάβροχο ρουχισμό. Αρχικά, η εταιρία προσέφερε μόνο ποδηλατικά και ταξιδιωτικά ponchos, αλλά η γκάμα γρήγορα επεκτάθηκε σε γκέτες για ποδηλάτες, αδιάβροχα jackets, παντελόνια και άλλα χρήσιμα αδιάβροχα αξεσουάρ. Η υψηλή ποιότητα του αδιάβροχου ρουχισμού έκανε γρήγορα γνωστά τα προϊόντα.

Οι φημισμένες αδιάβροχες κάπες Hock είναι πλέον διαθέσιμες από την Action 3. Το βασικό μοντέλο, "Rain Stop" (€16,00) προσφέρει όλη την απαραίτητη προστασία που χρειάζεται ένας ποδηλάτης απέναντι στη βροχή, ενώ η κάπα "SuperPraktiko" (€60,00) δίνει ...μαθήματα πρακτικότητας και αδιάβροχης προστασίας.