Διαφήμιση

Στο Μαρούσι (Κηφισίας 157) σε ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο 450m2, λειτουργεί πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα ποδηλατικά καταστήματα της Ελλάδας: Το 3o ποδηλατικό κατάστημα SportLife!

Μεγάλη γκάμα ποδηλάτων και αξεσουάρ, service υψηλού επιπέδου, εξαιρετικές τιμές και η εξυπηρέτηση που έκανε τη SportLife να ξεχωρίσει εδώ και 35 χρόνια, συνυπάρχουν και εγγυώνται την κάλυψη όλων των επιθυμιών ενός αθλητή, χομπίστα ή αστικού ποδηλάτη.

Εγκαινιάζοντας το νέο ποδηλατικό της κατάστημα στο Μαρούσι και σε συνδυασμό με τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Sportlife προσκαλεί τους αθλητές ποδηλάτες προσφέροντας τους ΔΩΡΕΑΝ τον έλεγχο και την προετοιμασία ενός ποδηλάτου τους με όποιες ρυθμίσεις ή διορθωτικές εργασίες απαιτηθούν ώστε να λειτουργεί καλύτερα απο ποτέ (εξαιρούνται τα ανταλλακτικά).

Ελάτε να γνωριστούμε και να κάνουμε το ποδήλατο σας ετοιμοπόλεμο! Επικοινωνήστε για ραντεβού στο: 210 80 64 246

Δοκιμάστε μια σέλα SMP στο δικό σας ποδήλατο!

Ελάτε με την ταυτότητα σας στα καταστήματα της Sportlife ή επικοινωνήστε με την εταιρία και ενημερωθείτε για το πως και το πότε μπορείτε να δοκιμάσετε τη σέλα που επιθυμείτε. Περισσότερες πληροφορίες: www.sportlifebikes.gr