Τσάντες πλάτης Shimano για ποδηλάτες, από το 2013

Την προηγούμενη εβδομάδα η Shimano ανακοίνωσε ότι από το 2013 θα έχει μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων, τσάντες πλάτης που θα προορίζονται αποκλειστικά για ποδηλάτες. Η ιαπωνική εταιρία υποστηρίζει ότι έχει δαπανήσει αμέτρητες ώρες σε έρευνα και εξέλιξη για τη συγκεκριμένη σειρά, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από ελαφριές, εργονομικές τσάντες ποδηλασίας των οποίων η διάθεση θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η κορυφαία σειρά ACCU3D (Accurate 3D Technology) έχει κατασκευαστεί ώστε να εφάπτεται με το ανθρώπινο σώμα στην φυσική στάση ποδηλασίας, αγκαλιάζοντας το και προσφέροντας άριστη εφαρμογή. Χωρίς "χύμα" ιμάντες και με αεροδυναμική σχεδίαση, η τσάντα αυτή θα κουράζει τον αναβάτη λιγότερο, άρα θα έχει περισσότερη ενέργεια διαθέσιμη για το πεταλάρισμα.

Η γκάμα

Περιλαμβάνονται -μέχρι στιγμής- οι παρακάτω τύποι, για ορεινή και αστική ποδηλασία:

  • Η συλλογή TSUKINIST απευθύνεται στον αστικό ποδηλάτη – το όνομα έρχεται από το "tsukin" (μετακίνηση στα Ιαπωνικά) και cyclist (ποδηλάτης στα Αγγλικά) και η χωρητικότητα είναι στα 20l και 30l με διαπνέουσα πλάτη και χρηστική σχεδίαση που περιλαμβάνει ενισχυμένη θήκη για laptop, θήκη για Smartphone στον ιμάντα ώμου και κάλυμμα βροχής με ευδιάκριτο χρωματισμό.
  • Η τσάντα "ταχυδρόμου" OSAKA είναι ιδανική για την πόλη, ονομασμένη από την ιδιαίτερη πατρίδα της Shimano. Οι 25l και 35l τσάντες αυτές ρυθμίζονται εύκολα και διαθέτουν εσωτερική οργάνωση και ενισχυμένη υποδοχή laptop.
  • Η συλλογή υδροδοχείων πλάτης ACCU3D UNZEN είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιθετική οδήγηση εκτός δρόμου, με ελεύθερη ροή αέρα στην πλάτη και χωρίς περιορισμό κινήσεων. Διατίθενται τρία μεγέθη (6l, 10l, 15l, σε τρία χρώματα) όλα ρυθμιζόμενα για καλύτερη εφαρμογή και με έξυπνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.
  • Το σακκίδιο ROKKO είναι για γενική χρήση. Τις καθημερινές μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αστική σας μετακίνηση, και τα Σαββατοκύριακα στις εξορμήσεις σας. Διατίθεται χωρίς τη μεμβράνη του υδροδροχείου και έχει χωρητικότητα 12 λίτρων.