Ρόδες Reynolds: Άνεση και ασφάλεια σε δυο τροχούς

Για περισσότερο από ένα αιώνα η Αμερικανική εταιρεία Reynolds αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατασκευή ροδών υψηλής ποιότητας. Λόγω του χαμηλού βάρους τους, της αντοχής τους αλλά και για την άνεση που προσφέρουν, οι carbon ρόδες χρησιμοποιούνται όλα και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. H Reynolds κατασκευάζει μοναδικά σχεδιασμένες carbon ρόδες, χρησιμοποιώντας ότι καλύτερο υπάρχει σε υλικά και τεχνογνωσία. Υλικά όπως το nano-carbon και μέθοδοι κατασκευής όπως η CTg (Cryo + glass Transition point) δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα σε όλη την γκάμα της. Όλα τα υπόλοιπα μέρη της είναι DTSwiss για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Η Reynolds είναι η πρώτη που κατασκεύασε carbon clincher ρόδες και ελαφριά στεφάνια από ένα μόνο κομμάτι unidirectional carbon. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο CTg (Cryo + glass Transition point) έλυσε το πρόβλημα φρεναρίσματος που είχαν οι άλλες carbon ρόδες προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον αναβάτη. Η Reynolds είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να ανεβάσει 150psi στις carbon clincher ρόδες της χωρίς όριο βάρους αναβάτη. Και επειδή πιστεύει στα προϊόντα της, προσφέρει πρόγραμμα υποστήριξης των τροχών (RAP) με επισκευή ή ακόμα και αντικατάσταση τους σε περίπτωση ατυχήματος ή φυσικής φθοράς για 2 χρόνια.

Όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, Jonathan Geran: «Όταν οι ρόδες του ανταγωνισμού είναι τόσο ελαφριές όσο οι δικές μας δεν είναι το ίδιο ανθεκτικές ενώ όταν είναι το ίδιο ανθεκτικές τότε σίγουρα είναι πιο βαριές.»

Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει 14 εξαιρετικά μοντέλα που καλύπτουν τις ανάγκες ποδηλατών δρόμου, τριαθλητών, cyclocross ακόμα και για ποδηλάτες βουνού, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Reynolds για την Ελλάδα είναι η εταιρεία KSPORTS.

Ρόδες Reynolds: Ανεση και ασφάλεια σε δυο τροχούς