E-motion Volt, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο 5 αστέρων

Ένα βραβείο, και αρκετά αναγνωρισμένου κύρους χορηγήθηκε από την ExtraEnergy στο σπαστό ποδήλατο της ΒΗ E-motion Volt στην έκθεση Taipei International Cycle Show.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γερμανική παγκοσμίως αναγνωρισμένη αρχή σχετικά με τον έλεγχο και την προώθηση e-bikes , έχει βραβεύσει κάποιο από τα ποδήλατα ηλεκτρικής υποβοήθησης της εταιρίας μας. Αυτή τη φορά βραβεύτηκε το πτυσσόμενο ποδήλατο E-motion Volt, ένα καινοτόμο ποδήλατο με βάση τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Το βραβείο παραλήφτηκε από τον Mikel Quintana, Product Manager των ηλεκτρικών ποδηλάτων της BH.

Το E-motion Volt μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πολύ προσεκτικό σχεδιασμό, ο οποίος είναι αποτέλεσμα τους συνδυασμού της υδρομορφοποίησης, μια νέας τεχνολογίας διαμόρφωσης σκελετού και του περάσματος των καλωδίων εσωτερικά. "Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το ελαφρύ βάρος, την προσβασιμότητα, την εργονομία, την άνεση και την γεωμετρία του ποδηλάτου", τονίζει ο Mikel Quintana.

Εκτός αυτών, το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με ποιοτικά στοιχεία, όπως με το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Shimano Nexus 8 Speed και με το σύστημα IBS και με μπαταρία της Panasonic, τα όποια προσφέρουν μια εξαιρετική αυτονομία μέχρι τα 80 Χλμ. Επιπρόσθετα, το ποδήλατο έχει σχεδιαστεί για αστικό περιβάλλον, και γι αυτό το λόγο είναι εύκολα πτυσσόμενο και μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους. Εξαιτίας όλων αυτών, η ExtraEnergy θεώρησε το E-motion Volt σαν το Καλύτερο Πτυσσόμενο E-bike στην έκθεση στην Taipei.

Το πτυσσόμενο ποδήλατο Volt, μαζί με τα υπόλοιπα ποδήλατα E-Motion της ΒΗ , μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα SportLife.