Νέα, βελτιωμένη carbon σόλα από τη SIDI

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της SIDI παρουσίασε μια νέα σόλα, ελαφρύτερη από την προϋπάρχουσα. Ο αεραγωγός που τοποθετήθηκε στην κορυφή της σόλας, όταν είναι ανοικτός, προσφέρει πολύ καλό αερισμό: Ο εισερχόμενος αέρας κυλά μέσα από τα ενσωματωμένα στη σόλα κανάλια αερισμού, μέχρι να εξέλθει από τη μέση της σόλας. Προκειμένου να λειτουργήσει σωστά αυτή η τεχνολογία, η SIDI τροποποίησε τον αφαιρούμενο πάτο και την εσώσολα.

Ο αεραγωγός μπορεί να ανοίγει και να κλείνει, κατ' απαίτηση. Η σύλληψη του αεραγωγού έγινε με στόχο να προσφερθεί μια σκληρή σόλα στους ποδηλάτες επιδόσεων, που όμως δε θα θυσίαζε τη ροή του αίματος προς το πέλμα, αλλά παράλληλα θα εξασφάλιζε την άνεση και την άρτια μεταφορά δύναμης. Η “Vent Sole” έχει κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει μια μικρή ελαστικότητα προς τη μύτη του παπουτσιού αλλά να διατηρεί εξαιρετική ακαμψία στο κύριο τμήμα του παπουτσιού.

Για άνεση στο περπάτημα, το Vent Carbon περιλαμβάνει ένα αναπληρώσιμο "τακούνι" πολυουρεθάνης. Η σόλα είναι συμβατή με τα καλύτερα πετάλια της αγοράς. Για περισσότερη ευκολία στην αντικατάσταση των σχαρακιών, το Vent Carbon διαθέτει μια οριζόντια και κάθετη κλίματα 10 mm ενσωματωμένη στη σόλα της όπως και το Look "Memory Eyelet" για την άμεση και εύκολη επανατοποθέτηση σχαρακιών Look με απόλυτη ακρίβεια.

Αντιπρόσωπος SIDI για την Ελλάδα: Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.