10 δωρεάν ποδήλατα σε ανέργους, από το Cyclist.gr

To Cyclist.gr και η Jamis Bicycles όντας κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι στις δύσκολες συνθήκες που διανύουν πολλοί συνάνθρωποι μας προσφέρουν ένα μικρό χαμόγελο σε 10 «τυχερούς» άτυχους ανέργους δωρίζοντας 10 ποδήλατα city.

Το Cyclist.gr μέσω των καταστημάτων και του forum που διατηρεί έχει σα στόχο τη διάδοση της ποδηλασίας στην Ελλάδα και την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων στους Έλληνες ποδηλάτες. Δρώντας πάντα σε αυτό το πλαίσιο έχει βοηθήσει πολλούς νέους ποδηλάτες όλων των ηλικιών να μπουν στο χώρο της ποδηλασίας, συμβουλεύοντας σωστά, οργανώνοντας βόλτες, προπονήσεις και ανοιχτούς αγώνες, σεμινάρια και ομάδα.

Η Jamis Bicycles είναι μια Αμερικανική εταιρία κατασκευής ποδηλάτων που ανήκει στην οικογένεια Ιωάννου. Το Cyclist.gr και η Carine Joannou, ιδιοκτήτρια της εταιρίας και Ελληνίδα της διασποράς, αποφάσισαν σαν ένδειξη συμπαράστασης να συμβάλλουν από κοινού, ώστε κάποιοι συνάνθρωποι μας να αποκτήσουν ένα ποδήλατο που θα διευκολύνει τη ζωή τους.

10 ποδήλατα Jamis διατίθενται δωρεάν, σε άτομα που έχει χτυπήσει η κρίση και αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι. Το μόνο που απαιτείται από πλευράς των ενδιαφερόμενων είναι η αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη σημείωση "Για την κλήρωση ποδηλάτων Jamis" μέχρι τις 31/5/2012. Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο αποδεικτικό παρά μόνο η επίδειξη της κάρτας ανεργίας κατά την παραλαβή των ποδηλάτων.

Ελπίζουμε αυτή η μικρή προσφορά να βοηθήσει να χαμογελάσουν και να αποκτήσουν ποδήλατο κάποιοι άνθρωποι που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε μην προσπαθείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μέσω της παρακάτω φόρμας για σχόλια. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται στο παρόν κείμενο.