Η εταιρία Τζωρτζόπουλος Ε.Π.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος των ποδηλάτων Mondraker

Η Mondraker είναι Ισπανική εταιρία που ειδικεύεται στα ποδήλατα βουνού. Κατασκευάζει πλαίσια από αλουμίνιο, χρωμόλη και carbon στην Taiwan και βραβεύτηκε στη Euro bike το 2011 με το μοντέλο Podium που φέρει την τεχνολογία IST Stem. Πέρα της ιδιαίτερης, ξεχωριστής κατασκευής του πλαισίου, το σύστημα IST Stem προσφέρει χαμηλότερη θέση οδήγησης και πιο εμπροσθοβαρή κατανομή βάρους, κάτι που δρα ευεργετικά στην κατευθυντικότητα του ποδηλάτου.

Παράλληλα, η εταιρία εισάγει μια νέα διάσταση στο χώρο των ποδηλάτων βουνού με το σύστημα FORWARD GEOMETRY που έχει κατοχυρώσει για το 2013. Ουσιαστικά, ο λαιμός τιμονιού στα καταβατικά και all mountain ποδήλατα της, έχει ΜΗΔΕΝ μήκος όπως ακριβώς και στις χωμάτινες μοτοσικλέτες. Αυτή η επιλογή αποφέρει μοναδικά άμεση κατευθυντικότητα, γρήγορες αντιδράσεις και στιβαρότητα. Υπεύθυνος σχεδίασης στη Mondraker, είναι ο πρώην υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος των μοτοσικλετών KTM, Cezar Rojo.

Η επίσημη αγωνιστική ομάδα της Mondraker για το 2012 αποτελείται από τους: Brook ΜacDonald (3 βάθρα στο Παγκόσμιο Πρωτ. World Cup UCI το 2011), Damien Spagnolo (Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτ. World Championship 2011 Champery/SUI), Emmeline Ragot (Παγκόσμιο πρωτ. γυναικών World Champion 2011 Champery/SUI) και Markus Pekoll (Νικητής στο Πανευρωπαϊκό European Champion IXS Cup 2011).