Έχετε όρεξη για ένα ποτό; Endura Whisky Jerseys

Το σλόγκαν της Endura είναι "Born in Scotland. Ridden Worldwide", με την εταιρία να έχει ως ιδιαίτερη πατρίδα της το Livingston της Σκωτίας. Όταν ακούτε "Σκωτία", ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε; Βροχή, πράσινοι λόφοι, πρόβατα, πίπιζες, χάγκις, όμορφα τοπία, άδειοι επαρχιακοί δρόμοι, ένα φημισμένο δίκτυο μονοπατιών;

Όντως, τα παραπάνω αποτελούν μέρος της Σκωτσέζικης κληρονομιάς της Endura –με τα μονοπάτια και τον καιρό να παίζουν σημαντικότερο ρόλο από το χάγκις, προφανώς. Αλλά πιθανότατα το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό είναι ένα: “Whisky!” Το “νερό της ζωής” είναι το παραδοσιακό Σκωτσέζικο πολιτιστικό εικόνισμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συνεπώς, η 19χρονη εταιρία δε θα μπορούσε να γιορτάσει διαφορετικά την προέλευση της παρά μόνο με μια σειρά ειδικής έκδοσης "Whisky Jerseys"! Η Endura ξεκινά με τρεις άριστες μάρκες σκωτσέζικου ουίσκι των οποίων τα ονόματα και μόνο φτάνουν για να συγκινήσουν τους γνώστες: Bowmore Single Malt Scotch Whisky, Isle of Skye Blended Scotch Whisky και Jura Single Malt Whisky. Και οι τρεις μπλούζες είναι φυσικά χειροποίητες στη Σκωτία, στις εγκαταστάσεις της Endura στο Livingston.