Νέο teammachine SLR01 από τη BMC

Το νέο της κορυφαίο μοντέλο δρόμου teammachine SLR01 αποκάλυψε η ελβετική BMC για το 2014, πρόκειται για το πρώτο ποδηλατικό προϊόν που παράγεται μέσω της τεχνολογίας ACE (Accelerated Composites Evolution) η οποία αντικαθιστά τον συμβατικό τρόπο παραγωγής πρωτοτύπων. Μέσω εξελιγμένων ψηφιακών μοντέλων εξασφαλίζεται ο βέλτιστος συνδυασμός των χαρακτηριστικών που αφορούν τις επιδόσεις: Βάρος - Ακαμψία - Κάθετη ενδοτικότητα.

Το νέο teammachine SLR01 διατίθεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις (Shimano Dura Ace, Shimano Dura Ace Di2, SRAM Red 22, Shimano Ultegra) και είναι το ελαφρύτερο ποδήλατο της BMC, με βάρος πλαισίου στα 790gr -ουσιαστικά 15% ελαφρύτερο από το μοντέλο του 2013, αλλά παράλληλα 25% πιο άκαμπτο. Οι δύο αυτές βελτιώσεις συμβάλλουν σε γρηγορότερες επιταχύνσεις, ακόμη και στις πιο απότομες ανηφόρες.

Η επιτυχημένη γεωμετρία του προκατόχου του παραμένει απαράλλαχτη, με το γνωστό σχεδιασμό TCC που βελτιώνει την κάθετη ενδοτικότητα του πλαισίου, να λειτουργεί σε επίπεδο διαμόρφωσης των σωλήνων και διαστρωμμάτωσης των ανθρακονημάτων. Λόγω της ειδικής αυτής κατασκευής, μαζί με την άνεση αυξάνεται και η πρόσφυση του teammachine στο δρόμο. Περισσότερες πληροφορίες στο site της BMC.

Αντιπρόσωπος Ελλάδας: www.ksports.gr

Νέο SLR01 από τη BMC