Η Endura επεκτείνει τη γκάμα γυναικείου ρουχισμού

Η Endura δίνει πλέον αυξημένο βάρος στο θηλυκό κοινό της, επεκτείνοντας τη γκάμα γυναικείου ρουχισμού της και ιδιαίτερα αυτόν που απευθύνεται σε πιο αφοσιωμένες αθλήτριες. Παρόλο που τα νέα κομμάτια τα οποία λανσάρει η σκωτσέζικη εταιρία για το βουνού και το δρόμο κολακεύουν περισσότερο το γυναικείο σώμα, η πραγματική επικέντρωση είναι στις επιδόσεις: εξαιρετική εφαρμογή, κορυφαία υφάσματα, και περίτεχνες λεπτομέρειες που δένουν μαζί τέλεια.

Τα νέα κομμάτια της ασφάλτινης κολεξιόν περιλαμβάνουν το γυναικείο κοντομάνικο jersey FS260-Pro Jetstream για ελαφριά αντιανεμική προστασία, το FS260-Pro κολάν ¾ με άνοιγμα για ευκολότερα "pee stops", και το γυναικείο FS260-Pro Adrenaline Race Cape για προστασία από τον καιρό την ημέρα του αγώνα.

Η Endura επεικτείνει τη γκάμα γυναικείου ρουχισμού

Στο βουνό, το νέο baggy γυναικείο παντελόνι MT500 Spray σημειώνει επιτυχία, συνδυάζοντας τις αρετές μιας συμβατικής βερμούδας trail με έναν αδιάβροχο καβάλο. Τα νέα, στιλάτα γυναικεία Singletrack Print t-shirts και jerseys σε κόκκινο, γαλαζοπράσινο, μωβ, η μπλε ultramarine προσθέτουν επιπλέον χρώμα στη γκάμα. Συνδυάζονται με τις γυναικείες βερμούδες και γάντια από τη σειρά Singletrack Lite.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων τους, η Endura συνεργάζεται με μια πληθώρα επαγγελματιών ανδρών και γυναικών αναβατών και ερασιτεχνών αθλητών, προκειμένου να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αναπληροφόρηση.