TeamMachine ALR01 από τη BMC

Η BMC επενδύει στο αλουμίνιο προκειμένου να επεκτείνει τη γκάμα ποδηλάτων της με πιο προσιτά μοντέλα: Τελευταία προσθήκη στα ποδήλατα δρόμου της ελβετικής εταιρίας είναι το TeamMachine ALR01 με αλουμινένιο πλαίσιο από σωλήνες τριπλής διατομής και πιρούνι SLR03 full carbon. Οι επιλογές εξοπλισμού για το ALR01 περιλαμβάνουν Shimano Sora, Shimano Tiagra, Shimano 105 και Shimano Ultegra.

Η BMC δηλώνει πως το νέο της μοντέλο δρόμου "Προσφέρει τις ελβετικές premium αξίες επιδόσεων μας στους ποδηλάτες που πάντοτε ονειρεύονταν το δικό τους BMC. Το βάρους 1.295gr (μαζί με τη βαφή) τριπλής διατομής, υδρομορφοποιημένο, TCC πλαίσιο κληρονομεί την όμορφη κλασική γεωμετρία δρόμου με τίποτα λιγότερο από λαμπρή επιτάχυνση, ενώ το full carbon πιρούνι του προσφέρει ενδοτικότητα εμπρός, μαζί με εξαιρετικό χειρισμό. Ακρίβεια στο στρίψιμο και σιγουριά στις καταβάσεις καθιστούν τις διαδρομές πάνω στο Teammachine ALR τίποτα λιγότερο από μια αληθινή εμπειρία teammachine."

Οι ελληνικές τιμές του ALR01 θα ανακοινωθούν σύντομα από την ελληνική αντιπροσωπεία, ενώ η διάθεση του ξεκίνησε ήδη. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της BMC.

bmc teammachine alr01bmc teammachine alr01bmc teammachine alr01bmc teammachine alr01