Νέο SingleTrack Jacket από την Endura

Το SingleTrack Jacket (€129,99) της Endura κατασκευάζεται από αδιάβροχο και διαπνέον ύφασμα 2.5 στρωμάτων (2.5 layer) το οποίο προστατεύει τον αναβάτη από τον αέρα και τη βροχή ενώ παράλληλα απομακρύνει τον ιδρώτα. Οι πλήρως σφραγισμένες ραφές προσφέρουν επιπλέον προστασία, ενώ ανοίγματα με φερμουάρ κάτω από τις μασχάλες επιτρέπουν την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας όταν ο αναβάτης ζεσταθεί πολύ. Η μελετημένη κουκούλα ρυθμίζεται μέσω κορδονιών και κρύβεται διακριτικά μέσα στο γιακά του jacket όταν δε χρειάζεται, ενώ οι ιμάντες Velcro τους καρπούς και το κορδόνι στο στρίφωμα βοηθούν στην καλύτερη εφαρμογή.

singletrack jacket endura

Δύο πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ και μία τύπου "Ναπολέων" στο στήθος προσφέρουν επαρκή χώρο για όλα τα μικροαπαραίτητα που παίρνετε μαζί σας στο βουνό. Το ειδικό "ποδηλατικό" κόψιμο σε συνδυασμό με το ελαφρώς μακρύτερο πίσω μέρος προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων ανεξάρτητα από τον τρόπο που ποδηλατείτε, είτε προτιμάτε δυνατές μονοπατάδες και ολοήμερες εξερευνήσεις είτε ψάχνετε τις καλύτερες γραμμές για τα άλματα σας, όπως ο αθλητής της Endura, Chris Smith.

singletrack jacket endura

Η "ουδέτερη" εμφάνιση του SingleTrack το καθιστά επίσης ιδανικό για άλλες δραστηριότητες όπως να βγάλετε βόλτα το σκύλο σας ή να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας café πριν, μετά ή χωρίς το ποδήλατο. Τα διαθέσιμα μεγέθη και χρώματα για άνδρες είναι S - XXL / Μαύρο - Μπλε - Κόκκινο, ενώ για γυναίκες XS - L / Κόκκινο - Μωβ.