Νέα οπτικά από την Endura

Η Endura επεκτείνει τη γκάμα των οπτικών της με τα ολοκαίνουργια μοντέλα Char και Snapper II αλλά και με περισσότερα χρώματα για το δημοφιλές Mullet. Τα νέα οπτικά διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως φωτοχρωμικους φακούς με αντιθαμβωτικά και υπερ-υδροφοβικά φινιρίσματα.

Νέες προσθήκες στη φετινή γκάμα:

Endura Char

Char

Οπτικά επιδόσεων για ποδηλασία δρόμου. Προσφέρουν ανταλλάξιμους αεριζόμενους φακούς με 2 ζεύγη να περιλαμβάνονται στη συσκευασία: Το πρώτο αποτελείται από διάφανους φακούς με αντιθαμβωτικό και υπερ-υδροφοβικό φινίρισμα ενώ το δεύτερο από γκρι φωτοχρωμικούς φακούς με πιστοποιημένη προστασία UV. Το λαστιχάκι της μύτης και τα μπράτσα είναι ρυθμιζόμενα για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο. Διαθέσιμα χρώματα για το σκελετό: μαύρο, λευκό, κόκκινο.

Endura Snapper II

Snapper II

Με περισσότερη έμφαση στο στιλ, το Snapper II Glasses απευθύνεται κυρίως στο αστικό κοινό. Οι φακοί έχουν γκρι ντεγκραντέ χρώμα (πιο σκούροι επάνω, πιο ανοιχτόχρωμοι κάτω) με πιστοποιημένη προστασία UV. Το λαστιχάκι της μύτης και τα μπράτσα είναι ρυθμιζόμενα για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο. Διαθέσιμα χρώματα για το σκελετό: μαύρο, λευκό.

Endura Mullet

Mullet

Το δημοφιλέστατο Mullet απέκτησε τρία νέα χρώματα: πορτοκαλί, μαύρο ματ, και kelly green (φωτό), δίνοντας πλέον τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ συνολικά 6 χρωμάτων. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με τα κράνη της Endura, διαθέτει ελαφρύ σκελετό TR90, ελαστικά τελειώματα στα μπράτσα και ενσωματωμένο μυτάκι. Οι αεριζόμενοι φωτοχρωμικοί φακοί είναι ιδανικοί για ποδηλασία βουνού, όπου οι εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών συνθηκών φωτισμού είναι συνεχόμενες. Το φινίρισμα τους είναι ημιδιάφανος καθρέφτης με 100% UV προστασία.

Και τα τρία μοντέλα συνοδεύονται από σκληρή θήκη και μαλακό σακουλάκι μεταφοράς micro fibre.