Το ακριβότερο ποδήλατο
Αν θέλετε να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους ή είστε λάτρης των χρυσών αντικειμένων τοτέ δεν έχετε παρά να αγοράσετε το ποδήλατο της Αurumania.

Η Αurumania, είναι μια εταιρία με έδρα την Δανία και ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων από χρυσό 24 καρατίων. Κάθε προϊόν είναι αριθμημένο και πάντα κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η αξία του.

Το τελευταίο δημιούργημα της εταιρίας είναι ένα χειροποίητο ποδήλατο πίστας, επιχρυσωμένο με χρυσό 24 καρατίων ενώ παράλληλα είναι διακοσμημένο με 600 κρύσταλλα swarovski. Το σύνολο συμπληρώνει η σέλα Β17 της Brooks και τα δερμάτινα χειροποίητα χερούλια.

Η τιμή των 80.000 ευρώ περιλαμβάνει δωρεάν παράδοση στο χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο το ποδήλατο καλύπτεται από εγγύηση 10 ετών.

Τέλος, αν είστε ένας από τους δέκα τυχερούς αγοραστές, η Αurumania με 5000 ευρώ επιπλέον σας προσφέρει και μια επιχρυσωμένη βάση τοίχου για τις ώρες που δε θα χρησιμοποιείτε το ποδήλατο σας.
aurumania bike
aurumania bike