Νέο JET 9 από τη Niner Bikes

Το νέο αλουμινένιο JET της Niner Bikes λανσάρεται από τον κατασκευαστή του ως το τέλειο "τα κάνει όλα και συμφέρει" trail bike. Τα 120mm της CVA πίσω ανάρτησης του λειτουργούν άψογα με τους τροχούς 29" και το πιρούνι ανάρτησης των 130mm. Η γωνία κούτελου στις 67.5° είναι ιδανική για ολοήμερες μονοπατάδες και τη διάσχιση δύσκολων τεχνικών κομματιών.

Νέο αλουμινένιο JET 9 από τη Niner Bikes

Το επανασχεδιασμένο αλουμινένιο JET έρχεται να "καθίσει" χαμηλότερα από τα ανθρακονημάτινα JET στη γκάμα της Niner, προσφέροντας όμως την ίδια γεωμετρία [R]Evolution, πατενταρισμένη ανάρτηση CVA και Boost υποδοχή πίσω τροχού σε μια πιο προσιτή τιμή. Έτσι, οι τεχνολογίες αυτές είναι πλέον διαθέσιμες ακόμη και σε όσους δεν έχουν αρκετά βαθιές τσέπες για ν' αποκτήσουν το ακριβότερο RDO.

Νέο αλουμινένιο JET 9 από τη Niner Bikes

Σαν πλήρες ποδήλατο, το αλουμινένιο JET είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, με αντοχή και οδηγική συμπεριφορά η οποία -σύμφωνα με τη Niner- θα φέρνει το χαμόγελο στα χείλη του αναβάτη του, κάθε φορά που το βάζει στο μονοπάτι. Το groupset επιλογής εδώ είναι το SRAM NX 1x11 ώστε να συνδυάζονται οι καλές επιδόσεις με την προσιτή τιμή.

Νέο αλουμινένιο JET 9 από τη Niner Bikes

Η διάθεση του νέου αλουμινένιου JET έχει ξεκινήσει, και προς το παρόν μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο στο αγαπημένο χρώμα των Στρουμφ (δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα χρώματα).