1η Έκθεση Bike & Run

Το τριήμερο 28-30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ελληνική Έκθεση Bike & Run στο ΕΚΕΠ της Μεταμόρφωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εισαγωγέων και κατασκευαστών από το χώρο της ποδηλασίας παρουσίασε τα προϊόντα της σε μία διοργάνωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες Ελληνικές εκθέσεις άλλων κλάδων. Πέρα από τους κατασκευαστές και εισαγωγείς, παρουσία έδωσαν διοργανωτές ποδηλατικών/multisport εκδηλώσεων (MTB Open Cup, Outsports, Schiniathlon και Sfendami), αθλητικών συλλόγων, αθλ.πάρκων, ενώ δεν έλειψαν και περίπτερα με παρελκόμενα είδη όπως GPS, σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων, είδη αθλητικής διατροφής κ.α.

Τα περίπτερα σε γενικές γραμμές ήταν καλαίσθητα, ενώ οι εκθέτες είχαν κάνει προσεκτική επιλογή των παρουσιαζόμενων προϊόντων. Ως "bonus", κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες πάνω σε θέματα προπονητικής, διατροφής και τεχνικής από διακεκριμένους επαγγελματίες του κάθε αντικειμένου.

Μετά από τέτοια επιτυχία, θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι η έκθεση Bike & Run θα επαναληφθεί και του χρόνου. Ευχόμαστε λοιπόν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον, αφού από τέτοιες εκδηλώσεις που ανεβάζουν το επίπεδο, βγαίνει κερδισμένη ολόκληρη η Ελληνική Ποδηλασία!

>>> Δείτε το επίσημο site της διοργάνωσης

>>> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την Έκθεση