Εθελοντική ανάκληση για πιρούνια ανάρτησης Marzocchi 888RC3 & 888RC3WC

Σε εθελοντική ανάκληση ασφαλείας προχωρά η Marzocchi για πιρούνια 888RC3 & 888RC3WC που κατασκευάστηκαν στα μέσα του 2007. Τα πιρούνια αυτά, μετά από μια δυνατή προσγείωση από άλμα μπορεί να παραμείνουν συμπιεσμένα και να αποτελέσουν κίνδυνο σε όποιον επιχειρήσει να τα επισκευάσει. Διαβάστε την ανακοίνωση της για περισσότερες λεπτομέρειες:

Συστήματα ανάρτησης ποδηλάτου Marzocchi, Αρ.Μοντέλων 888RC3 & 888RC3WC

Συστήματα ανάρτησης με κωδικούς ημερομηνίας που ξεκινούν με T07D07, T07D08, ή T07D09 μπορούν να καταρρεύσουν με μία δυνατή προσγείωση και να εκταθούν βιαίως σε αργότερο χρόνο, αποτελώντας κίνδυνο τραυματισμού για τον αναβάτη ή τον καταναλωτή που θα επιχειρήσει να επισκευάσει το πιρούνι.

Σταματήστε τη χρήση αυτών των συστημάτων ανάρτησης άμεσα και επικοινωνήστε με το κατάστημα αγοράς για δωρεάν επισκεύη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Marzocchi:

  • Tenneco-Marzocchi S.r.l. Via Grazia, 2 40069 Zola Pedrosa (BO) Italy (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
  • http://www.marzocchi.com