Ασύρματο ηχείο ποδηλάτου Cy-Fi: Δείξτε σε όλους πόσο σας αρέσει ο 50cent

Το Cy-Fi είναι το πρώτο ασύρματο ηχείο για δραστηριότητες όπως ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, camping ή οτιδήποτε άλλο "τραβάει" ένα φορητό ηχείο που θα παίζει την αγαπημένη σας μουσική. Σχεδιασμένο να λειτουργεί με το iPod ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια μοναδική ακουστική εμπειρία μέσω της τεχνολογίας Kleer™ και μεγάλης αυτονομίας της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας του.

Μπορείτε να ελέγξετε το iPod σας μέσω του Cy-Fi αλλάζοντας το τραγούδι που παίζει με τα πλήκτρα στην αριστερή πλευρά του, να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου από τη δεξιά σειρά πλήκτρων ή να σταματάτε και να ξαναξεκινάτε τη μουσική από το κουμπί στην κάτω πλευρά του ασύρματου ηχείου. Το Cy-Fi μπορεί να είναι μόλις μεγαλύτερο από μια τράπουλα και να ζυγίζει μόνο 100gr, αλλά στην εμφάνιση θυμίζει γονιμοποιημένο στρείδι μετά από οικολογική καταστροφή.

Μπορείτε να το τοποθετήσετε στον οριζόντιο σωλήνα ή το λαιμό του τιμονιού σας, ακόμη και στην τσέπη της ποδηλατικής σας μπλούζας. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί όπως και να το τοποθετήσετε, θα θυμίζετε τα καγκούρια στο φανάρι με τα χαμηλωμένα Punto/Saxo/Civic και τα διπλά subwoofer που παίζουν στη διαπασών τα άσματα του 50cent.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ασύρματο adaptor 2.4 GHz για iPod (σύντομα θα υπάρχει και έκδοση Bluetooth συμβατή με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, έ ρε γλέντια), επιτραπέζια βάση φόρτισης και 2 βάσεις στήριξης. Όποιος το αγοράσει και στείλει πρώτος φωτογραφία με το Cy-Fi στο ποδήλατο του, δώρο από μένα μια κόκκινη μπαντάνα για το τιμόνι...


Περισσότερες πληροφορίες: Kleer.com