Bike Furniture Design

Η Bike Furniture Design είναι ένα studio σχεδιασμού και κατασκευής με εξειδίκευση σε σύγχρονα, μοντέρνα έπιπλα κατασκευασμένα κυρίως από ανακυκλωμένο ατσάλινα και αλουμινένια στεφάνια ποδηλάτων, τιμόνια και σκελετούς. Πιστός στο ιδίωμα της κλασικής μοντέρνας σχεδίασης επίπλου, ο ιδρυτής της εταιρίας  Andy Gregg συνεχώς βελτιώνει την άνεση και αντοχή των επίπλων που κατασκευάζει από το 1990.

Από τότε που έβγαλε την πρώτη της καρέκλα ("Bike Chair"), η Bike Furniture Designs έχει αναπτύξει τη γκάμα της περιλαμβάνοντας υψηλής ποιότητας τραπέζια, σκαμπό, πολυθρόνες και ακόμη περισσότερες καρέκλες! Κάποια σχέδια, εκτός ποδηλατικών εξαρτημάτων κάνουν χρήση τμημάτων από άλλα μέσα μεταφοράς: Τζάμια τραίνων ή αυτοκινήτων στα τραπέζια, ρετάλια από ζώνες ασφαλείας ως ταπετσαρία καθισμάτων. Οι επιλογές ταπετσαρίας είναι απεριόριστες, και ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται δέρμα, λάστιχο, φελλός, διάφορα ακρυλικά και βινύλιο.

Παρόλο που τα συγκεκριμένα έπιπλα δεν απευθύνονται μόνο σε φανατικούς ποδηλάτες, ξαφνικά και για κάποιο λόγο νιώθω ότι αν δεν βάλω ένα Milano Lounge Chair (μαζί με την κόρνα παρακαλώ, χρήσιμη στην τηλεθέαση ποδηλατικών αγώνων!) στο σπίτι μου, κάτι θα μου λείπει...

>>> Επισκεφθείτε τη σελίδα της Bike Furniture Design εδώ.