Ανάκληση λαιμών τιμονιού Pro Hi Comp

Η PRO έχει εντοπίσει ένα πιθανό πρόβλημα ασφάλειας σχετικά με τους λαιμούς τιμονιού ποδηλάτων δρόμου PRO Hi-Comp που έχουν παραχθεί από το Νοέμβριο 2003 μέχρι τον Ιούνιο 2006. Σε περίπτωση καταπόνησης, ενδέχεται να εμφανίσουν ρωγμές και τελικά να σπάσουν. Σε περίπτωση θραύσης κατά την ποδηλασία, ο ποδηλάτης ενδέχεται να χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου και να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός.

Δεδομένου ότι τα προϊόντα της PRO πρέπει να πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, η PRO αποφάσισε προληπτικά και με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια των πελατών της να αναλάβει εθελοντικά την απόσυρση όλων των επηρεαζόμενων λαιμών τιμονιού.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά όλα τα μοντέλα λαιμών τιμονιού της PRO που φέρουν το λογότυπο «PRO Hi-Comp», όπως φαίνεται στην εικόνα.

Αν έχετε λαιμό τιμονιού PRO με την επωνυμία «PRO Hi-Comp», ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη διάμετρο, σταματήστε αμέσως να τον χρησιμοποιείτε. Επιστρέψτε τον στο κατάστημα από το οποίο τον αγοράσατε, για να σας επιστραφεί το συνολικό χρηματικό ποσό αγοράς.

Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με τον εμπορικό συνεργάτη (κατάστημα) της PRO στην περιοχή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

SHIMANO EUROPE B.V.
INDUSTRIEWEG 24
8071 CT NUNSPEET
THE NETHERLANDS
+31 (0) 341 272 222
WWW.PRO-BIKEGEAR.COM