Επετειακό SIDI Ergo 2 Carbon

Η SIDI γιορτάζοντας μισό αιώνα κατασκευής υποδημάτων αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου, με αξεπέραστη απόδοση, ποιότητα και στυλ, ανακοίνωσε την διάθεση μιας ειδικής έκδοσης του μοντέλου Ergo 2 Carbon «Limited Edition».

Η περιορισμένη έκδοση Ergo 2 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα τον Απρίλιο με επετειακό πακέτο γραφικών σε λευκό & χρυσό. Επιπλέον χρησιμοποιείται η νέα μοναδική σόλα ανθρακονημάτων Carbon Lite προσφέροντας στην χειροποίητη κατασκευή μειωμένο βάρος χωρίς να θυσιάζεται η ακαμψία ή η αντοχή.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι συνοδεύεται από αναμνηστικό παπούτσι και τσάντα-βιβλίο που εξηγεί τις σημερινές τεχνολογίες SIDI και την ιστορία των πρώτων 50 χρόνων. H SIDI ιδρύθηκε το 1960 και τα παπούτσια της φορέθηκαν από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποδηλασίας, μεταξύ των οποίων: Hinault, Moser, Fignon, Kelly, Saronni, Hampsten, Fondriest, Zulle, Indurain, Ballerini, και βέβαια από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Paolo Bettini. Σήμερα είναι η επιλογή του Alberto Contador και φυσικά του Julien Absalon στο ΜΤΒ.