Δεύτερο κατάστημα Cyclist.gr στη Λ.Μεσογείων

Η εταιρία Active Zone Network A.E. άνοιξε δεύτερο ποδηλατικό κατάστημα Cyclist.gr στη Λ.Μεσογείων 298, το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με αυτό της Βάρης. Το νέο κατάστημα των 750τ.μ. φιλοξενεί προϊόντα από όλες τις γνωστές αντιπροσωπείες της εταιρίας, και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει εκεί 115 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων.

Με απόσταση μόλις 50 μέτρων από το σταθμό Metro του Νομισματοκοπείου, το δεύτερο κατάστημα της εταιρίας αναμένεται να προσελκύσει όχι μόνο μεγάλο μέρος του ποδηλατικού κοινού που δεν είχε εύκολη πρόσβαση στο κατάστημα της Βάρης, αλλά και σημαντικό αριθμό νέων -στον ποδηλατικό χώρο- αγοραστών.

Τα εγκαίνια του δεύτερου Cyclist.gr είναι την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 19:00. Το κατάστημα έχει ανοίξει στη θέση μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που έκλεισε, κάτι που στους καιρούς που ζούμε (οικονομική και περιβαλλοντική κρίση) θεωρείται σίγουρα συμβολικό. Η ομάδα του iCycling.gr εύχεται "καλορίζικο" και "καλές δουλειές" στο νέο αυτό κατάστημα.