Ένα από τα 99 Colnago Master 55 στην Ελλάδα!

Για τον εορτασμό των 55 ετών κατασκευής ποδηλάτων Colnago, η ιταλική εταιρία παρήγαγε σε περιορισμένο αριθμό (99 κομμάτια για ολόκληρο τον κόσμο) το Master 55. Ένα εκ των συλλεκτικών αυτών ποδηλάτων βρίσκεται στο κατάστημα DynoCycles στην Ηλιούπολη, περιμένοντας τον τυχερό ιδιοκτήτη του να το παραλάβει. Αν νομίζετε ότι ένα τέτοιο ποδήλατο θα είχε carbon πλαίσιο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι σας πιάνω αδιάβαστους. Το πλαίσιο και πιρούνι του "Άρχοντα 55" είναι κατασκευασμένα από ύψιστης ποιότητας ατσάλινους σωλήνες που δένουν σε περίτεχνες μούφες. Retro μεν, αλλά διαχρονικότατο συνάμα -όπως και τα χρώματα του εξάλλου. Η κορυφαία επιλογή περιφερειακών μαρτυρά οτι το σπανιότατο Colnago δεν έχει βγει από κάποιο μουσείο κλασσικής τέχνης: Πρόκειται για απολύτως σύγχρονης κατασκευής εξαρτήματα από τις εταιρίες Campagnolo (Super Record 11s), FSA (λαιμός/τιμόνι, σε συνεργασία με την Colnago) και φυσικά τα carbon τροχουλίνια με την υπογραφή του Ernesto.

Επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατό το κατάστημα DynoCycles για ένα μάθημα ποδηλατικής ιστορίας. Περισσότερα για το Master 55 μπορείτε να διαβάσετε και εδώ.

(Εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε ότι το ποδήλατο -όπως φαίνεται και σε μία από τις φωτογραφίες- είναι το ΠΡΩΤΟ από τα 99 κομμάτια, και αντιπρόσωπος της Colnago για την Ελλάδα είναι το κατάστημα JustRide)