Νέο έντυπο περιοδικό για την ελληνική ποδηλασία

Ένα νέο περιοδικό ποδηλάτου ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά: Ονομάζεται Cycle Ride και απευθύνεται στο ευρύτερο ποδηλατικό κοινό. Η ομάδα του iCycling.gr εύχεται καλό ξεκίνημα και κάθε επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια!

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε για την έκδοση ενός νέου περιοδικού ποδηλάτου που κυκλοφόρησε από την εκδοτική “2δελτα”.

Το περιοδικό Cycle RIDE είναι ένα σύγχρονο περιοδικό ειδικού τύπου που απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιούς ποδηλάτες. Στόχο του έχει, να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα νέα του ποδηλατικού κόσμου και να δώσει κίνητρα ώστε όλοι μας να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας, ως μέσο μετακίνησης και εκγύμνασης.

Αποτελεί ένα “καθαρό” και προσιτό μέσο που μόνο καλό μπορεί να φέρει στην ελληνική πραγματικότητα.

Το περιοδικό Cycle RIDE θα εκδίδει 10 τεύχη το χρόνο και θα πωλείται στην τιμή των 3,90 ευρώ. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Τρίτη 04/01/2011, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και νυν δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αμυρά, ως κύριο θέμα του εξωφύλλου, με δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων ποδηλάτου, με αφιερώματα σε διεθνείς θεσμούς, με ταξιδιωτικές προτάσεις, με νέα της αγοράς, αλλά και θέματα άθλησης και διατροφής.