Ιαπωνική Τεχνολογία σε 3 ρόδες!

The video cannot be displayed because you have to accept the cookies first.


Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται, τώρα μέσα στην κρίση. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της πράσινης απασχόλησης. Αναδημοσιεύουμε ενδιαφέρον άρθρο από το www.naftemporiki.gr

"Τη σύγχρονη τεχνολογία με την παράδοση της Ιαπωνίας συνδυάζει στο νέο μοντέλο της Yodogawa Group. Το «Meguru» διαθέτει μπαταρία λιθίου, έχει μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ/ώρα και είναι άκρως οικολογικό και οικονομικό από πλευράς χώρου και κατανάλωσης.

Πρόκειται για την εκσυγχρονισμένη έκδοση των παραδοσιακών ποδηλάτων-ταξί της Ιαπωνίας, τα γνωστά «ρίκσο». Έχει τρεις ρόδες και τρεις θέσεις και «δεν διαθέτει θέρμανση αλλά κουβέρτες που διατηρούν τους επιβάτες ζεστούς το χειμώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νομπουγιούκι Ογκούρα, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας.

«Πρόκειται για ένα όχημα που είναι πράγματι φιλικό προς το περιβάλλον. Αντί για κλιματισμό, διαθέτει έναν χάρτινο μύλο, ενώ σκεφτόμαστε να προσθέσουμε και μελωδούς που κουδουνίζουν μελωδικά με τον αέρα και προσφέρουν ηρεμία», εξηγεί στο τηλεοπτικό δίκτυο του Reuters."

Βρείτε το άρθρο εδώ!