Τάλως - ANEK Lines: Εκδρομή στο καταφύγιο Καλέργη, κοπή πίτας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES πραγματοποίησαν την καθιερωμένη χειμερινή εκδρομή τους. Φέτος προορισμός ήταν ο Ομαλός και συγκεκριμένα το καταφύγιο Καλέργη. Το Σάββατο το πρωί ξεκίνησαν και μετά από μια πολύ ωραία πεζοπορία περίπου μια ώρας έφθασαν στο καταφύγιο όπου εκεί τους περίμενε ένας παλιός γνώριμος της ομάδας ο Πατεράκης Χρήστος ( παλιός αθλητής της ομάδας ) όπου μαζί με τον φίλο του Βασίλη πρόσφεραν απλόχερα μια ζεστή φιλοξενία.

Ο καιρός ήταν ο ιδανικότερος αφού μετά την ανάβαση άρχισε να χιονίζει και την Κυριακή το πρωί το τοπίο είχε ντυθεί με τα άσπρα του. Ο χιονοπόλεμος μεταξύ των παιδιών δεν άργησε να ξεκινήσει. Η πίτα των αθλητών κόπηκε έξω σε ένα ηλιόλουστο και χιονισμένο καταφύγιο που ήταν λες και είχε βγει από παραμύθι.

Τα φλουριά τα κέρδισαν ο Κακαβελάκης Γιώργος και ο Σηφάκης Νίκος όπου τους απονεμήθηκαν από μια τσάντα και ένα παγούρι νερού του συλλόγου. Επίσης βραβεύτηκαν και η καλύτερη μαθήτρια από τα δημοτικά, Παπαδαντωνάκη Ειρήνη και από τα γυμνάσια ο Καστανιουδάκης Μιχάλης.

Τέλος ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ορειβατικό σύλλογο Χανίων και ιδιαίτερα τον Πατεράκη Χρήστο για την πολύ θερμή φιλοξενία που μας παρείχε αλλά και την πολύ ωραία παρουσίαση που μας έκανε για τα Λευκά Όρη και την αναριχήση.



Διαβάστε επίσης: