Ετήσια εκδήλωση πίτας και βράβευσης των κορυφαίων του Π.Ο. "Βέλος"

Την Κυριακή 6/02/11 στις 11:00 το πρωί, ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο θεατράκι «Τραπεζούντος» της Καλαμαριάς, παρουσία πλήθους φίλων και πιστών του αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου κ. Κάτιας Δάκου η οποία έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορική διαδρομή του Ομίλου από την ίδρυσή του το 1962, αναφέρθηκε στην συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου σε τρεις διαδοχικές Ολυμπιάδες –Κλεάνθης Μπάργκας 2000 Σίδνευ- Κορίνα Κωνσταντινίδου 2004 Αθήνα –Θάνος Μαντζουράνης 2008 Πεκίνο και ευχήθηκε στην μεθεπόμενη διοργάνωση κάποιος από τους νέους αθλητές να δώσει και πάλι το παρόν. Επίσης εξέθεσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος ως απόρροια της οικονομικής κρίσης που έπληξε την χώρα μας και τις προσπάθειες που καταβάλει για την αντιμετώπιση τους. Ζήτησε την συμβολή όλων, φορέων, γονέων και χορηγών προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς κι ο ίδιος προέρχεται από την αθλητική οικογένεια και υποστηρίζει τις αξίες του αθλητισμού.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Κώστας Γεωργιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ομίλου την σεζόν του 2010, όπου η ομάδα συμμετείχε σε 47 διοργανώσεις σε όλη την επικράτεια και σε 120 επιμέρους αγωνίσματα σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα αθλήματα ποδηλασίας. Θετικός απολογισμός τα 86 μετάλλια, εκ των οποίων τα 26 χρυσά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των πρωταθλητών του συλλόγου, ενώ μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσε η βράβευση του προπονητή των αγωνιστικών κατηγοριών κ. Γιάννη Τσακουρίδη που ανδρώθηκε στους κόλπους του ομίλου.

Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος του Ομίλου και το φλουρί των επισήμων κέρδισε η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ολυμπία Αντωνούδη ενώ των αθλητών ο εκ μεταγραφής προερχόμενος νεαρός, Λεωνίδας Λαζαρίδης.

Παρέστησαν: ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Χριστίνα Κελεσίδου, ο υπ. Βουλευτής κ. Χρήστος Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού της Καλαμαριάς κ. Νικόλαος Ζαχαριάδης, η Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς κ. Κυριακή Μπαλατζή- Φοροπούλου, το μέλος της Ε.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ. Παύλος Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμαριάς: κ. Ολυμπία Αντωνούδη, η κ. Χατζηκωστή, κ.Παυλίδου Ελπίδα, ο κ. Τελλίδης, κ. Αμπατζίδης, κ. Αφεντουλίδης, κ. Μαζουλουξής, ο κ. Ματσαρίδης, ο κ. Τζοβάνης, ο Πρώην Γ.Γραμματέας Καλαμαριάς κ. Δημήτριος Λέκκας, οι καθηγητές Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Κοσμάς Χριστούλας, κ. Άρης Πουρπουλάκης, η κ. Μαίρη Νικολαίδου ως εκπρόσωπος της κ. Χρύσας Αράπογλου, οι χορηγοί του Ομίλου ως εκπρόσωποι των εταιρειών « Action Bike Club» και «SPECIALIZED» κ.κ Κώστας Παπαγεωργίου και Γιώργος και Αλέξης Παπαγεωργίου. Τους χαιρετισμούς τους έστειλαν με επιστολή ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κων/νος Γκιουλέκας και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Επίσης παρευρέθησαν αθλητικοί παράγοντες, μέλη, αθλητές και αθλήτριες και πολλοί φίλοι του αθλήματος και του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ :

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Downhill Ανδρών (Ηράκλειο Κρήτης)

  • 1ος Σαριόγλου Ορλάνδο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας (Αθήνα)

Ομαδικό Πουρσουίτ Εφήβων

  • 2οι Κωνσταντινίδης Στέλιος
  • 2οι Χατζής Δημήτρης
  • 2οι Μπάκας Γεώργιος
  • 2οι Κουρμπέτης Κώστας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών Παίδων (Αθήνα)

  • 2οι Γεωργιάδης Πέτρος
  • 2οι Παναγιωτόπουλος Δημήτρης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας (Αθήνα)

Αγώνισμα Πόντων Παίδων

  • 3ος Γεωργιάδης Πέτρος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Παίδων (Αθήνα)

Ατομική χρονομέτρηση δρόμου παίδων

  • 3ος Παναγιωτόπουλος Δημήτρη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας (Αθήνα)

Ομαδικό Σπριντ παίδων

  • 3οι Γεωργιάδης Στέφανος
  • 3οι Γεωργιάδης Πέτρος

Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης (Αθήνα)

Δρόμου μίνι μικρά

  • 1ος Άγγελος Μαυρίδης

Τιμητική πλακέτα

  • Στον Προπονητή Ιωάννη Τσακουρίδη - Για την συμβολή του στις επιτυχίες των αθλητών
  • Στον Προπονητή της ακαδημίας  Κων/νο Σμυλιάνη - Για την συμβολή του στις επιτυχίες των αθλητών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
  • Στην εταιρία «Action Bike Club» για την ευγενική χορηγία της στον Όμιλό μας
  • Στην εταιρία «SPECIALIZED» για την ευγενική χορηγία της στον Όμιλό μας